Η Έλενα Τσαγκρινού αποκαλύπτει στο ΤLIFE 10 μυστικά της! – Ο έρωτας με τον Μike, και το γούρι της στη Eurovision!

Την Έλενα Τσαγκρινού θα την καμαρώσουμε στη σκηνή του 65ου διαγωνισμού τραγουδιού της Eurovision, που θα γίνει στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας τον Μάϊο, να εκπροσωπεί την Κύπρο και να τραγουδάει το «El Diablo»! Λαμπερή, ταλαντούχα, με extreme fashion εμφανίσεις και με ένα σέξι αθώο βλέμμα, η Έλενα ζει μια από τις καλύτερες φάσεις της ζωής της, τόσο στα επαγγελματικά αφού σε λίγους μήνες θα τραγουδήσει μπροστά σε όλη την Ευρώπη, όσο και στα προσωπικά της αφού ζει έναν μεγάλο και τρυφερό έρωτα με τον τραγουδιστή Μike!

Η χρυσή και ανοδική πορεία της στο τραγούδι φάνηκε από το 1994, όπου  σε ηλικία 14 ετών συμμετείχε στο talent show «Ελλάδα Έχεις Ταλέντο», φτάνοντας μέχρι τον ημιτελικό, ενώ σήμερα κάνει επιτυχίες έχοντας στο πλευρό της, την εταιρία της Panik Records

Σήμερα η Έλενα Τσακρινού αποκαλύπτει στο TLIFE, 10 πράγματα που δεν ήξερες για τη ζωή της, για τη Εurovision, τον σύντροφό της Μάικ που στήριξε όταν εκείνος πάλευε και νίκησε τον καρκίνο και  τι αγαπά περισσότερο σε εκείνον. Για το αν είναι ζηλιάρα! Μας λέει όμως και τα μυστικά της ομορφιάς της και του καλλίγραμμου κορμιού της! 


1)Ποιο είναι το γούρι ή το φυλαχτό που θα έχει πάνω της όταν  θα τραγουδήσει στο διαγωνισμό της Εurovision
Τη χρυσή αλυσίδα από την βάπτισή μου

2) Το μυστικό ομορφιάς της – Αυτό που κάνει κάθε μέρα! 
Ο ύπνος! Φροντίζω να κοιμάμαι καλά και αρκετές ώρες. Όταν δεν έχω κάποια live εμφάνιση, πέφτω για ύπνο γύρω στις 11:30 το βράδυ. Είναι νομίζω το πιο απλό και εύκολο μυστικό για τέλεια επιδερμίδα!

3) Το μυστικό της για το καλλίγραμμο κορμί της (διατροφή, γυμναστική)
Δεν παραλείπω ποτέ τη γυμναστική μου! Κάνω προπόνηση μία ώρα κάθε πρωί. Προσέχω γενικά τη διατροφή μου, αλλά δεν λείπουν οι “παρασπονδίες”. Εξάλλου, μου αρέσουν πολύ τα γλυκά!

4) Αγαπημένο φαγητό
Το παστίστιο της μαμάς! Και τα burgers και τα μπιφτέκια γαλοπούλας…

5) Σε ποια ηλικία κατάλαβε ότι θα γίνει τραγουδίστρια
Από πολύ μικρή ονειρευόμουν να ασχοληθώ με το τραγούδι! Και από τα 14 μου άρχισα να κάνω πράγματα, καθώς πήγα στο μουσικό σχολείο στην Παλλήνη, συμμετείχα σε μπάντα και πήρα μέρος στο “Ελλάδα Έχεις Ταλέντο”, όπου έφτασα μέχρι τον ημιτελικό.

6) Είχε όνειρο της, τη Εurovision;
Ναι! Και αισθάνομαι μεγάλη χαρά, τιμή και ευθύνη που θα εκπροσωπήσω την Κύπρο μας. Με το διεθνούς φήμης team του τραγουδιού μας, “El Diablo”, το ΡΙΚ και την Panik Records, θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για ένα act που θα “μαγέψει” και θα πετύχει!

7) Τι αγαπά πιο πολύ στον Μάικ!
Τη συγκέντρωσή του και την αποτελεσματικότητά του. Έχοντας υπάρξει πρωταθλητής στις καταδύσεις, έχει έναν μοναδικό τρόπο να μένει πιστός στο στόχο του και να τον επιτυγχάνει. Αυτό θαυμάζω σε εκείνον και με εμπνέει!

8) Λύγισε την περίοδο της θεραπείας του; 
Όσο δύσκολο κι αν ήταν, όχι! Ήμασταν μαζί, στάθηκα δίπλα του, όπως η οικογένεια, οι φίλοι και οι συνεργάτες και εκείνος εισέπραττε την αγάπη και τη θετική μας ενέργεια.

9) Είναι ζηλιάρα;
Ποιος δεν ζηλεύει έστω λίγο όταν είναι ερωτευμένος και αγαπά; Ζηλεύω λίγο αλλά δεν το δείχνω. Κι ούτε δίνω αφορμές για να ζηλέψει ο σύντροφός μου...

10) Φοβάται τον κορονοϊό; 
Τηρώ ευλαβικά τα μέτρα από την αρχή της πανδημίας. Αποφεύγω τις άσκοπες μετακινήσεις και κάνω μόνο τις απολύτως απαραίτητες, φοράω πάντα μάσκα, πλένω τα χέρια μου, τηρώ τις αποστάσεις.

Read More

And More