Η Έλενα Χριστοπούλου στο “Μαζί σου”: “Θα βγούμε καλύτεροι από αυτή την ιστορία, αλλά πρέπει να είμαστε προσεχτικοί”

Καλεσμένη στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου “Μαζί σου το Σαββατοκύριακο” βρέθηκε το μεσημέρι της Κυριακής η Έλενα Χριστοπούλου. Η κριτής του “My Style Rocks” μπορεί να ανησυχεί πολύ με την τρέχουσα κατάσταση της χώρα μας, όμως δεν χάνει στιγμή την αισιοδοξία και την ελπίδα της. Η γοητευτική manager μοντέλων εξέφρασε στον αέρα της εκπομπής τη συμφωνία της στην ολική απαγόρευση κυκλοφορίας των πολιτών αναφέροντας:

“Είμαι 100% σύμφωνη! Αφού πρέπει να γίνει έτσι, ας γίνει… Πρέπει όλοι να προσέξουμε τώρα, πρέπει όλοι να καταλάβουμε ότι ζούμε σε μια χώρα που, και ένα μικρό σπίτι να έχουμε, ένα μικρό παράθυρο, έχουμε τέτοιο ήλιο και τέτοιο ουρανό που μπορούμε να παίρνουμε ελπίδα. Πρέπει να μείνουμε μέσα για να μπορούμε να βγούμε έξω. Εγώ είμαι αρκετές ημέρες μέσα, περίπου δέκα”.

Στη συνέχεια της συζήτησής της με την Τατιάνα Στεφανίδου, η Έλενα Χριστοπούλου πρόσθεσε: “Θα βγούμε καλύτεροι από αυτή την ιστορία αρκεί να προσέξουμε. Είμαι θετικός άνθρωπος! Βλέπω το ποτήρι μισογεμάτο. Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που βρίσκονται σε μεγάλη δυσμένεια εκεί έξω, εγώ θα παραπονεθώ; Πρέπει να είμαστε αισιόδοξοι για όλους αυτούς τους ανθρώπους που είναι εκεί έξω”.

Δες το βίντεο:

H Έλενα Χριστοπούλου μας παροτρύνει να μείνουμε στο σπίτι μας!

Read More

And More