Η Ελένη απο Σεπτέμβρη και σε …βραδινή έκδοση;

Η Ελένη απο Σεπτέμβρη και σε …βραδινή έκδοση; | tlife.gr

Η αλήθεια είναι πως είτε αρέσει σε κάποιους είτε όχι, η Ελένη Μενεγάκη πούλαγε ,πουλάει και θα πουλάει πάντα… Ανέκαθεν ήταν απο τα πρόσωπα εκείνα που όσες φορές κι αν ασχολιόσουν μαζί της, πάντα ο κόσμος θα έδειχνε μεγάλο ενδιαφέρον ή γι ΄αυτό που θα έλεγες , ή γι ΄αυτό που θα έγραφες στα ΜΜΕ.

Αυτός ήταν κανόνας …Αυτός είναι κανόνας ! Ναι, κυρίες και κύριοι η Ελένη Μενεγάκη απ ΄ότι δείχνουν τα …φαινόμενα απασχολεί τον κόσμο. Ολοι θέλουν να ξέρουν τι κάνει, τι σκέφτεται, τι σχεδιάζει, πως κινείται κι ας φαίνεται αυτό που σας γράφω κομματάκι υπερβολικό. Πιστέψτε με, η ιστορία έχει δείξει πως είναι πέρα για πέρα αληθινό.

Αυτός είναι άλλωστε και ο βασικότερος λόγος που κάθε τρεις και λίγο βλέπουν το φως της δημοσιότητας και …ειδήσεις επιστημονικής φαντασίας όσο αφορά στην Ελένη… Ειδήσεις – ράδιο αρβύλα κανονικά και χωρίς …οικοδεσπότη τον Αντώνη Κανάκη ! Γιατί ας το ομολογήσουμε …Πολλά απο τα πράγματα που γράφονται για ΄κείνη, δεν έχουν καμία σχέση με την αλήθεια.

Ετσι, ένα απο τα πιο αγαπημένα σενάρια που συχνά – πυκνά βγαίνει προς τα έξω και έχει να κάνει με την Ελένη, είναι το σενάριο εκείνο που την θέλει να παρουσιάζει απο Σεπτέμβρη εκτός απο τον καθιερωμένο «Καφέ» της κι ένα εβδομαδιαίο βραδινό σόου στον Αlpha.

Ενα σενάριο που κάθε τρεις και λίγο όποιος θέλει να γράψει κάτι για την Ελένη ,είναι γί αυτόν η …εύκολη λύση. Και αποτελεί την εύκολη λύση ,γιατί η ωραία Ελένη της Κάντζας ,όντως έχει υπογράψει στο συμβόλαιο που έχει με το κανάλι και για παρουσιάση βραδινού, εβδομαδιαίου σόου.

Με άλλα λόγια; Η Ελένη υπογράφοντας πριν απο δύο χρόνια το συμβόλαιό της με τον Alpha, όντως δεσμεύτηκε και για την παρουσίαση κάποιας ψυχαγωγικής εκπομπής παράλληλα με τον «Καφέ» της, κάτι όμως το οποίο μέχρι τώρα δεν έχει γίνει. Η αλήθεια είναι, πως το κανάλι πολλές φορές έχει προσεγγίσει την Ελένη και της έχει προτείνει κάποια βραδινά πρότζεκτ ,όμως, ποτέ δεν έχουν καταφέρει να καταλήξουν σε μια λύση.

Βλέπετε, η Ελένη είναι της θεωρίας πως δύο …τηλε-καρπούζια κάτω απο την ίδια μασχάλη δεν χωράνε (και πρωινό και βραδινό ταυροχρόνως δηλαδή …) και έτσι εξακολουθεί παρά τον σχετικό όρο που υπάρχει στο συμβόλαιό της να αντιστέκεται σθεναρά στην ιδέα μαζί με τον «Καφέ» της ,να κάνει και την μεγάλη της βουτιά στα βαθιά νερά του prime-time για πρώτη φορά στην καριέρα της.

Συμπέρασμα; Τώρα που βρισκόμαστε σε περίοδο συζητήσεων και επαφών ενόψει νέας τηλεοπτικής χρονιάς ,έχουν φουντώσει για ακόμα μία φορά οι φήμες που θέλουν την Ελένη να κάνει παιχνίδι στους δέκτες μας από Οκτώβρη και σε πρωινό και σε βραδινό τηλεοπτικό ταμπλό.

Ομως, οι φήμες αυτές για ακόμα μία φορά είναι …φούμαρα, μιας και καμία τέτοια συζήτηση δεν έχει γίνει ανάμεσα στον Alpha και την Ελένη ! Και για του λόγου το αληθές, αυτό που σας λέω το επιβεβαίωσε κι επίσημα πριν απο δέκα περίπου μέρες και ο ισχυρός άνδρας της Κάντζας Κριστόφ Μάινους, σε συνέντευξη τύπου που έδωσε για τους τηλεοπτικούς συντάκτες.

Τι είπε ; Είπε πως σαφέστατα θα ενδιέφερε το κανάλι να εκμεταλλευτεί την λάμψη και το μπρίο της Ελένης και στο βράδυ σε κάποιο απο τα νέα ψυχαγωγικά προγράμματα του καναλιού, όμως, αυτό είναι κάτι που για την ώρα δεν έχει πέσει καν στο τραπέζι των συζητήσεων. Απο Σεπτέμβρη και βλέπουμε …Ετσι κι αλλιώς προέχει το να ενισχυθεί και να βοηθηθεί ο «Καφές» , προκειμένου να βρει όσο το συντομότερο δυνατόν την παλιά , καλή αήττητη φόρμα του !

Για την ώρα ,λοιπόν, τα περί σόου μύθος !

READ more