Η Ελένη Καρακάση στο Μαζί σου: Η καραντίνα και η επιστροφη στις “Άγριες Μέλισσες”! Βίντεο

Την κυρά Ρίζω, από τις Άγριες Μέλισσες, την ηθοποιό  Ελένη Καρακάση φιλοξένησε σήμερα η Τατιάνα Στεφανίδου στο “Μαζί σου” ! Η ταλαντούχα Ελένη, μίλησε στην Τατιάνα για τις μέρες της δικής της καραντίνας, για την ανησυχία των ηθοποιών και των μουσικών για το τι θα γίνει το καλοκαίρι με τις δουλειές τους και αποκάλυψε πως αν όλα πάνε καλά τα γυρίσματα στο Διαφάνι θα ξεκινήσουν μετά τις 11 Μαΐου!

“Όταν σταμάτησα το θέατρο και τα γυρίσματα από τις “Άγριες Μέλισσες“, έμεινα και γω στην καραντίνα και πήγαινα μόνο σούπερ μάρκετ. Μετά από τις 15 μέρες όταν είδα ότι δεν κόλλησα έκανα περισσότερο παρέα με την μητέρα μου αφού δε φοβόμουν μη την κολλήσω”! είπε η Ελένη

“Τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν μετά τις 11 Μαΐου όπως δείχνουν τα πράγματα και έχουμε μεγάλη λαχτάρα να βρεθούμε ξανά μαζί και να ξεκινήσουμε τη δουλειά μας” Ο κλάδος μας είναι αυτός πάντα που πλήττεται περισσότερο. Όπως και στην οικονομική κρίση έτσι και τώρα”

“Ευτυχώς που έχω τις Μέλισσες και έχω κάτι να περιμένω. Αλλά υπάρχουν ηθοποιοί και μουσικοί που περιμένουν να δουν τι θα γίνει με τα θέατρα και τις μουσικές σκηνές”

Read More

And More