Site icon TLIFE

Η Ελένη Κοκκίδου στο TLIFE για τον θάνατο του σκηνοθέτη, Διονύση Φερεντίνου: «Έχουμε πάθει όλοι σοκ – Ήταν ένα παιδί που γελούσε συνέχεια»

Η είδηση του ξαφνικού θανάτου του Διονύση Φερεντίνου, σε ηλικία μόλις 51 ετών, έχει προκαλέσει βαθιά θλίψη στον χώρο της ελληνικής τηλεόρασης, με τους ανθρώπους που συνεργάστηκαν μαζί του να δυσκολεύονται να πιστέψουν πως δεν βρίσκεται πια στη ζωή.

Η Ελένη Κοκκίδου, η οποία είχε συνεργαστεί με τον σκηνοθέτη στην επιτυχημένη σειρά του Alpha «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα», μίλησε στο TLIFE , εμφανώς συγκλονισμένη από την απρόσμενη απώλειά του.

Η αγαπημένη ηθοποιός θυμήθηκε έναν άνθρωπο γεμάτο ζωή, χιούμορ και καλοσύνη, έναν συνεργάτη που κατάφερνε να μετατρέπει ακόμη και τις πιο απαιτητικές στιγμές των γυρισμάτων σε στιγμές χαράς.

«Τι να πω για αυτό το παιδί που τα αντιμετώπιζε όλα με χιούμορ, με πλάκα, με τόσο ανοιχτή καρδιά. Αυτό το παιδί που γελούσε συνέχεια. Η δουλειά μαζί του ήτανε χαρά, μόνο χαρά», ανέφερε αρχικά η Ελένη Κοκκίδου.

Στη συνέχεια, περιγράφοντας το σοκ που έχει προκαλέσει η είδηση του θανάτου του στους ανθρώπους που τον γνώριζαν, πρόσθεσε:

«Έχουμε πάθει όλοι σοκ. Ήταν ανέλπιστο. Τι άλλο να πω; Ήταν ένας εξαιρετικός, εξαιρετικός, σπάνιος συνεργάτης. Ήταν χαρά σου να δουλεύεις μαζί του».

Ο Διονύσης Φερεντίνος έφυγε ξαφνικά από τη ζωή, σε ηλικία 51 ετών, αφήνοντας πίσω του δύο παιδιά και ένα μεγάλο κενό στους ανθρώπους που τον αγάπησαν και συνεργάστηκαν μαζί του.

Φωτογραφία αρχείου: NDP

© 2026 tlife.gr