Η Ελένη Μενεγάκη εξηγεί γιατί ντύθηκε λάθος σήμερα (pic)

Το Instagram έχει γίνει μία από τις αγαπημένες ασχολίες της Ελένης Μενεγάκη, αφού σε καθημερινή βάση τροφοδοτεί το προφίλ της με φωτογραφίες από τη ζωή της και μοιράζεται με τους διαδικτυακούς φίλους της διάφορες σκέψεις της. Η γνωστή παρουσιάστρια έκλεισε τον περασμένο Ιούλιο ένα τεράστιο κεφάλαιο στα επαγγελματικά της και τώρα είναι ελεύθερη να κάνει όσα τη χαροποιούν και τόσα χρόνια δεν έβρισε το χρόνο να τα κάνει. 

Ωστόσο, απόλυτη προτεραιότητά της και τότε και τώρα είναι η οικογένειά της! Η Ελένη Μενεγάκη έχει μεγάλη αδυναμία στα παιδιά της, Άγγελο, Λάουρα, Βαλέρια, Μαρίνα και πλέον έχει την ευκαιρία να χαρεί κάθε στιγμή μαζί τους από νωρίς το πρωί μέχρι το βράδυ. Η ίδια είναι full time μαμά και το απολαμβάνει! (δες την τελευταία τρυφερή φωτογραφία που δημοσίευσε με τη μικρή Μαρίνα). 

Το μεσημέρι της Παρασκευής, η Ελένη Μενεγάκη ανέβασε στο προφίλ της μια φωτογραφία δείχνοντάς μας το look της. Η παρουσιάστρια μοιράστηκε με τους followers της ότι σήμερα έφυγε το πρωί από το σπίτι με ψυχρούλα και γύρισε με ζέστη. Αυτός είναι και ο λόγος που έκανες λάθος στιλιστικές επιλογές, αφού όπως θα δεις φοράει μπότες και μακρυμάνικο πουκάμισο.

“Είναι κάτι μέρες σαν την σημερινή που φεύγεις από το σπίτι σου το πρωί με ψυχρούλα και επιστρέφεις μεσημέρι με ζεστη”, έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της. 

Δες τη φωτογραφία:

Η Ελένη Μενεγάκη έπεσε στην παγίδα του καιρού. 

Read More

And More