Η Ελένη Μενεγάκη μπήκε στην κουζίνα και μαγείρεψε το αγαπημένο φαγητό όλης της οικογένειας! (pic)

Μια πολύ διαφορετική σεζόν έχει ξεκινήσει από τον Σεπτέμβρη για την Ελένη Μενεγάκη, αφού φέτος – για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια – παρέμεινε εκτός τηλεόρασης και αφοσιώθηκε στην οικογένειά της. Η ξανθιά παρουσιάστρια βρίσκεται συνεχώς δίπλα στα τέσσερα παιδιά της, αλλά και τον σύζυγό της απολαμβάνοντας κάθε στιγμή της κοινής τους καθημερινότητας χωρίς άγχος και υποχρεώσεις κατά νου.

Ωστόσο, η Ελένη Μενεγάκη είναι πολύ δραστήρια στο Instagram, καθώς το εν λόγω μέσο της παρέχει τη δυνατότητα να επικοινωνεί με τους διαδικτυακούς φίλους της και συνεπώς με όλους εκείνους που τους κρατούσε για πολλά χρόνια συντροφιά, είτε τα πρωινά είτε τα μεσημέρια. 

Το πρωινό της Τρίτης, λοιπόν, η γνωστή παρουσιάστρια θέλησε να περάσει δημιουργικά τον χρόνο της και έτσι μπήκε στην κουζίνα της και μαγείρεψε το πιο αγαπημένο φαγητό όλης της οικογένειας. Ο λόγος για τα… μακαρόνια! Η Ελένη Μενεγάκη ποζάρει χαμογελαστή πάνω από το φαγητό της και σχολιάζει: 

“Το φαγητό που λατρεύει όλη η οικογένεια μας είναι τα μακαρόνια! Με σάλτσα, με κιμά, με κρέας, με λαχανικά, με θαλασσινά ή και μόνο με τυρί! Εσείς τι μαγειρεύετε σήμερα;”.

Δες τη φωτογραφία:

Read More

And More