Η Ελένη Μενεγάκη βγήκε χωρίς τον Ματέο Παντζόπουλο – “Φαντάζεστε ποιος έμεινε σπίτι με τα παιδιά”

Θεατρική βραδιά ήταν η χθεσινή για την Ελένη Μενεγάκη. Η παρουσιάστρια του Alpha μαζί με τον αδερφό της βρέθηκε στο θέατρο Γκλόρια και απόλαυσε την παράσταση “Θέε μου, τι σου κάναμε”. Δεν θα μπορούσε να μη στηρίξει με την παρουσία της τον Λάκη Λαζόπουλο που πρωταγωνιστεί μαζί με την Μαρία Καβογιάννη και την Τζένη Θεωνά.

Η Ελένη αυτή τη φορά δεν συνοδευόταν από τον σύντροφό της, Ματέο Παντζόπουλο αλλά από τον αδερφό της Θοδωρή Μισόκαλο. “Ήρθα με τον αδερφό μου, είμαστε δεμένη οικογένεια”, δήλωσε μετά το τέλος της παράστασης διευκρινίζοντας πως μένουν και στο ίδιο σπίτι.

Όσο για το ποιος πρόσεχε τα παιδιά όσο εκείνη ήταν στο θέατρο, η ίδια απάντησε: “Φαντάζεστε ποιος έμεινε σπίτι με τα παιδιά”.

Δεν δίστασε όμως να απαντήσει και στις ερωτήσεις για ένα ακόμα παιδί αλλά και να εκφράσει την άποψή της για το αν η κοινωνία μας είναι ανοιχτή στη διαφορετικότητα. “Δεν ξέρω αν θέλω άλλα παιδιά, έχω ήδη 4”, είπε γελώντας.

Αυτό που δεν θέλησε να αποκαλύψει ωστόσο είναι πού θα περάσει τα Χριστούγεννα. Αρκέστηκε στο να πει ότι “κάθε γιορτές είναι όμορφες και κάθε χρόνο και διαφορετικές.”

Read More

And More