Η Ελένη Μενεγάκη υποδέχτηκε σήμερα την Ελιάνα Χρυσικοπούλου! Δες πόσο έχει αλλάξει μετά το δεύτερο μωράκι της…

Η Ελένη Μενεγάκη υποδέχτηκε σήμερα την Ελιάνα Χρυσικοπούλου! Δες πόσο έχει αλλάξει μετά το δεύτερο μωράκι της… | tlife.gr

Μέσα σε ένα άκρως αγαπησιάρικο… ροζ κλίμα, υποδέχτηκε σήμερα στο πλατό της εκπομπής και πάλι την Ελιάνα Χρυσικοπούλου, η Ελένη Μενεγάκη!

Η «γαλανομάτα μάγισσα» του Alpha ανανεωμένη, μαυρισμένη, ξεκούραστη και όπως πάντα θεά, άνοιξε την αγκαλιά της και με δύο ζεστά φιλιά είπε το «καλωσόρισες» στην Ελιάνα, η οποία μόλις σαράντησε, έσπευσε να βρεθεί και πάλι στο τηλεοπτικό της πόστο.

Η Ελιάνα πριν από ένα μήνα και κάτι έφερε στο κόσμο το δεύτερο μωράκι της και αυτός άλλωστε ήταν και ο λόγος που έλειπε από την «Ελένη». Η δημοσιογράφος επέστρεψε με μεγάλο κέφι στη δουλειά της και όλοι παρατηρήσαμε πως είναι και μία κούκλα, μιας και η μητρότητα αναμφισβήτητα, της πάει πολύ!

«Ξέρεις πόσο μου λείψατε; Πόσο ήθελα να έρθω, να βγω από το σπίτι;», είπε η Ελιάνα στην Ελένη Μενεγάκη εξηγώντας πως είχε πολύ ανάγκη να ξεφύγει λίγο από την καθημερινότητα του σπιτιού με τα δυο μικρά αγγελούδια της.
Η Ελιάνα έσπευσε δε να μας αποκαλύψει μεταξύ άλλων, πως η μικρή κόρη της είναι πιο ζωηρή από την Ισαβέλλα και ότι δεν κοιμάται εύκολα. Μίλησε επίσης για τον φυσιολογικό τοκετό που επέλεξε να κάνει μετά από μια καισαρική, αλλά και για την ευτυχία που βιώνει στο σπίτι…

READ more