Η Ελένη Πετρουλάκη κάνει… power yoga στον Σπύρο Σούλη !

Τι γίνεται όταν παθαίνεις… λουμπάγκο και δεν μπορείς να κάνεις ούτε βήμα; Αν είσαι ο Σπύρος Σούλης, φωνάζεις την Ελένη Πετρουλάκη και σου λύνει όλα τα… προβλήματα !

Αν δεν το πιάσατε το υπονοούμενο, η Ελένη μετά απο σχετική πρόσκληση που δέχτηκε από τον Σπύρο, είπε το “ναι” και έτσι θα την δούμε αύριο το βράδυ να κάνει ποδαρικό… “Με το δεξί” !

Η Ελένη Πετρουλάκη βοηθά τον Σπύρο Σούλη να μεταμορφώσει το σπίτι μιας πολύτεκνης οικογένειας, αύριο 25η Μαρτίου στις 10 το βράδυ.
Ένα ζευγάρι με πέντε παιδιά που ζουν σε ένα σπίτι με πολλά προβλήματα και ελλείψεις, θα μπουν “Με το δεξί” σε ένα ολοκαίνουργιο σπιτικό χάρη στον Σπύρο Σούλη και την έμπειρη ομάδα του. Η special guest του επεισοδίου Ελένη Πετρουλάκη, πολύτεκνη και η ίδια, όχι μόνο βοηθάει την ομάδα της εκπομπής στο έργο της, αλλά παίρνει την πρωτοβουλία να συναντήσει την οικογένεια, για να γνωριστούν και να περάσουν λίγες ώρες μαζί διασκεδάζοντας.
Επιπλέον, όταν ο Σπύρος Σούλης παθαίνει λουμπάγκο από τις κοπιαστικές εργασίες, η δημοφιλής γυμνάστρια τον βοηθά να συνέλθει με μία θαυματουργή συνεδρία power yoga!

Read More

And More