Η Ελένη Τσολάκη αποκαλύπτει πόσα κιλά ζυγίζει και τι προσέχει στη διατροφή της! [video]

Η Ελένη Τσολάκη έχει το δικό της κανάλι στο YouTube και μέσα από αυτό, ανά τακτά διαστήματα, δημοσιεύει βίντεο με συμβουλές αλλά και στιγμές από την καθημερινότητα της. Το απόγευμα της Πέμπτης 09 Μαΐου, η παρουσιάστρια ανέβασε ένα βίντεο, μέσα από το οποίο αναφέρθηκε στα κιλά που ζυγίζει και μοιράστηκε αναλυτικά τα μυστικά της διατροφή της.

“Εμένα, γενικότερα μου πήρε πολλά χρόνια για να καταλάβω ποια είναι η διατροφή που εμένα μου ταιριάζει πιο πολύ, ποια είναι τα κιλά στα οποία εγώ αισθάνομαι καλά και να καταλάβω πλήρως τις ανάγκες του σώματος μου. Κάθε σώμα και κάθε άνθρωπος έχει τις δικές του ανάγκες, ανάλογα με την ηλικία και τις υποχρεώσεις που έχουμε. Το να αντιγράφεις τη διατροφή της κολλητής σου ή αυτό που είδες στο YouTube είναι το απόλυτο λάθος…”, είπε αρχικά η παρουσιάστρια.

Μάλιστα, η παρουσιάστρια δεν δίστασε να απαντήσει σε όσους κατά διαστήματα της γράφουν στα social media πώς έχει αδυνατίσει αρκετά, λέγοντας για τα κιλά της: “Αυτό που πρέπει να έχουμε όλοι στο μυαλό μας είναι πως ένα αδύνατο σώμα, δεν σημαίνει πάντα ότι είναι και υγιές. (…) Τα τελευταία χρόνια και λόγω της δουλειάς πέρασε φάσεις που ήμουν πολύ λιγότερα κιλά από το κανονικό μου. Μου έχετε γράψει πάρα πολλές φορές σε φάσεις της ζωής μου για νευρική ανορεξία κ.α. Ποτέ δεν είχα πρόβλημα με τέτοια πράγματα. Πάντα μπορούσα να ρυθμίσω το καθημερινό μου διαιτολόγιο, ακόμα και όταν έχανα 2-3 κιλά, να τα πάρω ξανά με τον σωστό τρόπο! (…) Τα τελευταία χρόνια το βάρος μου έχει σταθεροποιηθεί γύρω στα 54 με 55 κιλά…”.

Δες το βίντεο που ακολουθεί:

Η Ελένη ξέρει να διατηρείται σε φόρμα και τώρα μπορείς κι εσύ να το κάνεις όπως εκείνη!

Read More

And More