Η Ελένη Χατζίδου μπήκε στην κουζίνα: Δες τι μαγείρεψε για τον σύντροφό της, Ετεοκλή Παύλου!

Η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου είναι τρελά ερωτευμένοι και δεν το κρύβουν πια. Ο γοητευτικός πρωταθλητής στο κανόε καγιάκ ατόμων με αναπηρία και personal trainer προπονούσε εδώ και καιρό την εκρηκτική τραγουδίστρια μέχρι που τους χτύπησε την πόρτα ο έρωτας. Το ζευγάρι συγκατοικεί από την πρώτη εβδομάδα κιόλας της σχέσης του, ενώ σε δηλώσεις τους κανείς από τους δύο δεν έχει αποκλείσει το ενδεχόμενο να ανέβουν σύντομα τα σκαλιά της εκκλησίας.

Μπορεί στην αρχή της σχέσης τους, τόσο η Ελένη, όσο και ο Ετεοκλής να προσπαθούσαν να κρατήσουν καλά κρυμμένο το πάθος τους, ωστόσο, αυτό άλλαξε με το πέρασμα του χρόνου και πλέον οι τρυφερές αναρτήσεις τους στα social media ολοένα και αυξάνονται, όπως και οι κοινές δημόσιες εμφανίσεις τους.

Πρόσφατα, ο Παραολυμπιονίκης θέλησε να δείξει στους διαδικτυακούς του φίλους στο Instagram το βραδινό γεύμα που ετοίμασε η αγαπημένη του για να απολαύσουν μαζί. Έτσι, με μια φωτογραφία που δημοσίευσε στα stories του, αποκάλυψε πώς η Ελένη μπήκε στην κουζίνα και μαγείρεψε φακές, την οποία συνόδευσαν με χωριάτικη σαλάτα και τόνο. “Ο πιο τυχερός άντρας του κόσμου είμαι εγώ“, έγραψε χαρακτηριστικά ο Ετεοκλής.

Read More

And More