Η Ελευθερία Αρβανιτάκη τραγουδάει με 500 παιδιά και είναι μαγικά!

Μόνο η ενέργεια τους μπορεί να απογειώσει ψυχές και σώματα. Μαζί τους ξεχνάμε την καθημερινότητα και μπαίνουμε στη χαρά της ξεγνοιασιάς. Η χαρά μου μεγάλη γι αυτή τη μεγάλη γιορτή με τη συμμετοχή 14 χορωδιών. Ως χορωδός κι εγώ!!! Ανυπομονώ…» λέει η Ελευθερία Αρβανιτάκη …

Λίγες μόνο ημέρες πριν το μεγάλο ραντεβού για τη συναυλία ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕΓΑΛΑ ΟΝΕΙΡΑ στο Ταε Κβο Ντο (κλειστό Π. Φαλήρου) το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου στις 19.00.

Η εξαιρετική ερμηνεύτρια ευαίσθητη, τρυφερή, άνοιξε την αγκαλιά της και έκανε πρόβα με 500 παιδιά που παίρνουν μέρος σ΄αυτή τη μοναδική συναυλία, με γνωστά και αγαπημένα τραγούδια μεγάλων ελλήνων συνθετών, για να μας θυμίσουν ότι η εποχή μας περισσότερο από ποτέ έχει ανάγκη από αγάπη και αθωότητα.
Ενώ ο Σπύρος Λάμπρου τονίζει… «Μικρά παιδιά, μεγάλα όνειρα…, χιλιάδες τραγούδια για παιδιά, τραγούδια μεγάλων συνθετών και ποιητών, τραγούδια που ακούγονται σε όλα τα σχολεία της πατρίδας μας. Στα όνειρα μου και στα όνειρα των παιδιών δίνει χρώμα, ζωντάνια, ποιότητα και μας δείχνει το σωστό δρόμο η πιο συγκλονιστική και αγαπημένη μου καλλιτέχνιδα… Η Ελευθερία Αρβανιτάκη!
Το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου, η Παιδική Χορωδία του Σπύρου Λάμπρου κι ακόμη 13 παιδικές χορωδίες, από τις καλύτερες σε πανελλαδικό επίπεδο, αυτά τα ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ με τα ΜΕΓΑΛΑ ΟΝΕΙΡΑ υπόσχονται να μας ταξιδέψουν με τη μουσική και τα τραγούδια τους.
Στη συναυλία «Μικρά παιδιά Μεγάλα όνειρα» συμμετέχουν και οι Χορωδίες:
CON ANIMA
VIVA VOCE
LIBER ANIMUS
Δημοτικού Ελληνογαλλικής σχολής SAINT JOSEPH
Γυμνασίου Ελληνογαλλικής σχολής SAINT JOSEPH
Δήμου Κηφισιάς
Γιώργου Σκλήκα – Καλαμάτα
Eκπαιδευτηρίων ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ – Πειραιάς
Ωδείου Μαραθώνα Θεοδώρας Ρούσση
Ωδείου Γλυφάδας Αφροδίτης Μητσάκου
Συλλόγου φιλοπρόοδων Ζαχάρως Ηλείας
9ου Δημοτικού σχολείου Γλυφάδας
2ου Γυμνασίου Εχεδώρου Θεσσαλονίκης
1ου Γυμνασίου Βριλησσίων

Read More

And More