Η Ελευθερία Ρήγου σε μια εξομολόγηση καρδιάς – “Είχα στήσει στον τοίχο τον εαυτό μου”

Η Ελευθερία Ρήγου παραχώρησε συνέντευξη στο “Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα” και τον δημοσιογράφο Αρτ με αφορμή τη συνέχιση της παράστασης “Παριζιάνα” στο θέατρο Broadway. Η ηθοποιός μίλησε, μέσα σε όλα, για την δύσκολη περίοδο που βίωσε στη ζωή της και τον πρόσφατο θάνατο της Έρρικας Μπρόγιερ.

“Μόνη μου έχω καταφέρει ότι έχω καταφέρει. Και τα λάθη που έχω κάνει, επίσης, τα έχω καταφέρει μόνη μου” σημείωσε χαρακτηριστικά η Ελευθερία Ρήγου. “Κάποια πράγματα τα άφησα πίσω στη ζωή μου μόνο και μόνο για να ευχαριστήσω περισσότερο κάποιους άλλους ανθρώπους από ότι τον εαυτό μου”.

“Έχω υπάρξει πολύ αυστηρή με τον εαυτό μου και τον είχα στήσει στον τοίχο όταν είχα πέσει σε αδράνεια πριν από κάποια χρόνια” πρόσθεσε με ειλικρίνεια η ηθοποιός συμπληρώνοντας πως “με έχασαν οι φίλοι και όταν επανήλθα στο προσκήνιο και τους είπα με τον τρόπο μου πως είχα πρόβλημα, επέστρεψαν και με βοήθησαν”.

Όσον αφορά την βοήθεια και τη στήριξη που δεχόταν από τον αγαπημένο της γιο, η Ελευθερία Ρήγου δήλωσε: “Την πιο δύσκολη περίοδο της ζωής μου, ο γιος μου την βίωσε πάρα πολύ κοντά μου και με βοήθησε σαν φιλαράκι. Ήταν δηλαδή κοντά μου παρόλο που θα έπρεπε εγώ να ήμουν κοντά του. Σαν να άλλαξαν λίγο οι ρόλοι μας”.

Τέλος, η Ελευθερία Ρήγου αναφέρθηκε στον πρόσφατο θάνατο της Έρρικας Μπρόγιερ με την οποία συνεργάστηκαν τη φετινή χρονιά στην θεατρική παράσταση. “Ήταν ένα γλυκύτατο πλάσμα και μια μεγάλη κυρία. Και μόνο που το σκέφτομαι… οι πιο γλυκείς άνθρωποι φεύγουν και μένουν πίσω τέρατα”!

Πηγή: Zappit

Read More

And More