Site icon TLIFE

Η Elizabeth Taylor της έκλεψε τον άντρα και… της άφησε κληρονομιά τα πιο ακριβά κοσμήματα της!

Μπορεί να έφυγε από την ζωή και η διαθήκη της να αποτέλεσε μεγάλο μήλον της έριδος για την οικογένεια της, τα κοσμήματα της δεν βρέθηκαν όλα μέσα σε αυτή και μάλιστα υπάρχουν κομμάτια μεγάλης αξίας τα οποία η γνωστή ηθοποιός άφησε σε άτομο εκτός του οικογενειακού της κύκλου.

H Elizabeth Taylor λάτρευε τα διαμάντια, τα πολύ ακριβά κοσμήματα και δεν είναι τυχαίο πως διέθετε μία από τις μεγαλύτερες συλλογές. Τι απέγιναν όμως αυτά μετά το θάνατο της μεγάλης ντιβας του κινηματογράφου; Η Elizabeth Taylor άφησε ένα από τα πιο ακριβά κομμάτια της που αποτελείται από κολιέ και βραχιόλι με πράσινα σμαράγδια και διαμάντια στην Debbie Reynolds.


Η 79χρονη ηθοποιός κληρονόμησε ένα από τα μεγαλύτερης αξίας κοσμήματα της Elizabeth Taylor κι αυτό πολλοί θεώρησαν πως ήταν τρόπος να της ζητήσει συγνώμη. Οι δύο γυναίκες που έκαναν πολλά χρόνια παρέα έχουν μοιραστεί πολλά ανάμεσα σε αυτά και τον άντρα της. Την χώρισε για να να παντρευτεί την οικογενειακή τους φίλη τότε, Elizabeth Taylor.


H Elizabeth Taylor κατά τη διάρκεια του πένθους της αφού έχασε τον σύζυγο της ζήτησε από τον άντρα της Debbie Reyndols που κάνανε πολύ παρέα ως ζευγάρια να μείνει σπίτις της για λίγες ημέρες ώστε να προσέξει εκείνη και τα παιδιά της. Η ίδια η Reyndols λέει στην αυτοβιογραφία της πως με την ευχή της πήγε ο άντρας της να μείνει με την πιο όμορφη γυναίκα του πλανήτη. Απλά μία ημέρα που του τηλεφωνούσε και δεν τον έβρισκε τηλεφώνησε στην σουίτα της Taylor όπου σήκωσε το τηλέφωνο εκείνος και από μέσα ακούστηκε η φωνή της Taylor να λέει “ποιος είναι στο τηλέφωνο καλέ μου”;

Οι δυό τους δεν μίλησαν για χρόνια αλλά 5 χρόνια αφού χώρισε η Elizabeth Taylor μαζί του και παντρεύτηκε τον επόμενο βρέθηκαν σε μιά κρουαζιέρα όπου και η Reyndols ήταν με τον καινούριο της άντρα και χωρίς να αναφέρουν τι έγινε, ξεκίνησαν να κάνουν και πάλι παρέα.

Η Debbie Reyndols χαρακτηριστικά λέει πως αφού πέρασαν πολλά χρόνια της ζήτησε πολλές φορές συγνώμη για τον πόνο που είχε προκαλέσει, σε εκείνη αλλά και στα παιδιά τους. Η Debbie δεν πιστεύει πως τα κοσμήματα είναι ένδειξη απολογίας αλλά ένδειξη της φιλίας που τις έδενε.


© 2024 tlife.gr