Η Ελλάδα βρήκε το …ταλέντο της !

Η Ελλάδα βρήκε το …ταλέντο της ! | tlife.gr

Μετά απο τρεις ολόκληρους μήνες όπου τα ματάκια μας είδαν και άκουσαν πολλά και διάφορα ταλέντα , αλλά και …υποτιθέμενα ταλέντα ,βρήκαμε επιτέλους το νέο μεγάλο μας ταλέντο. Γιατί ως γνωστόν τα ταλέντα σε αυτή την χώρα είναι ανεξάντλητα …Κρίνοντας τουλάχιστον απο τα δεκάδες τάλεντ-σόου που κατά καιρούς έχουν βγει στον αέρα…

Το μεγάλο μας ,λοιπόν, φετινό ταλέντο είναι ο Νίκος Γεώργας ,ενώ δεύτερος βγήκε ο Λουκής Αγρότης , ο οποίος κέρδισε δώρο ένα αυτοκίνητο και τρίτος έκοψε το νήμα ο μικρός Αλέξανδρος Παμπόρης.

Οσο αφορά στον Νίκο Γεώργα, ήταν πραγματικά ένα μεγάλο ταλέντο ! Και για να ακριβολογούμε ήταν ένα μεγάλο ταλέντο – έκπληξη …Η περίπτωση του Νίκου, θύμισε έντονα την αντίστοιχη περίπτωση της Σούζαν Μπόιλ στο «Βρετανία έχεις ταλέντο». Ο Νίκος βλέπετε, άργησε να πάρει την απόφαση να διεκδικήσει όλα αυτά που αξίζει η φωνή του, αλλά ποτέ δεν είναι αργά !

Γιατί μπορεί να αποφάσισε λιγάκι καθυστερημένα να κυνηγήσει το όνειρό του και να μας ξεδιπλώσει το ταλέντο που έκρυβε μέσα του, όμως, τελικά η τύχη ήταν μαζί του και έτσι κέρδισε τα 100.000 ευρώ και το κυριότερο; Την ευκαιρία να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα και να ασχοληθεί με την μουσική και το τραγούδι !

Δείτε το βίντεο με την ανακοίνωση του νικητή:

READ more