Η Ελληνίδα εγκυμονούσα κάνει διακοπές στη Μύκονο και ποζάρει μόνο με το μαγιό της!

Η Ζέτα Θεοδωροπούλου διανύει την πιο τρυφερή περίοδο της ζωής της, αφού είναι έγκυος για τρίτη φορά και σε λίγο καιρό θα φέρει στον κόσμο ένα ακόμα παιδί, καρπό του έρωτά της με τον ποδοσφαιριστή σύζυγό της, Παναγιώτη Ταχτσίδη.

Η όμορφη μανούλα, ως λάτρης των social media, δεν σταματά να μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές από την καθημερινότητά της, την οποία μέχρι στιγμής μονοπωλούν τα δύο παιδιά της, Αφροδίτη και Κωνσταντίνος, τα οποία υπεραγαπά και αποτελούν για εκείνη την απόλυτη προτεραιότητά της.

Πρόσφατα, η μελαχρινή καλλονή βρέθηκε στη Μύκονο, όπου απόλαυσε ξέγνοιαστες και χαλαρές στιγμές, μακριά από το άγχος της καθημερινότητας, ενώ δεν δίστασε, εκμεταλλευόμενη τον ηλιόλουστο καιρό, να κάνει τις πρώτες τις βουτιές για το καλοκαίρι στη θάλασσα.

Έτσι, η Ζέτα Θεοδωροπούλου φόρεσε το μαγιό της και βρέθηκε σε κοσμική παραλία του νησιού των ανέμων, όπου εντυπωσίασε με την εμφάνισή της. Η ίδια, μάλιστα, δημοσίευσε στα InstaStories της μια φωτογραφία που έβγαλε κάτω από τον ήλιο και δίπλα στη καταγάλανη θάλασσα, την ώρα που απολάμβανε ένα… club sandwich.

Με ένα μπλε μπικίνι και την φουσκωμένη κοιλίτσα της σε πρώτο πλάνο, πόζαρε στον φακό και ανέβασε την θερμοκρασία στα ύψη. “Ποτέ το «βρώμικο» φαγητό δεν είχε ξανά τόσο καθαρή αξία για μένα”, έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα που την συνόδευε, με τα likes και τα κολακευτικά σχόλια να πέφτουν… βροχή.

Ακόμα και σε προχωρημένη εγκυμοσύνη, η Ζέτα Θεοδωροπούλου είναι σέξι και το ξέρει!

Read More

And More