Η Ελληνίδα ηθοποιός ποζάρει με φουσκωμένη κοιλίτσα στην Αίγινα!

Η Ελληνίδα ηθοποιός διανύει την πιο τρυφερή περίοδο της ζωής της, αφού σε λίγο καιρό θα κρατά στην αγκαλιά της το πρώτο της παιδί. Η ίδια διανύει τον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης της και απολαμβάνει κάθε στιγμή, ενώ νιώθει ευλογημένη που ζει το θαύμα της φύσης. Μάλιστα, ως λάτρης των social media, δεν σταματά να μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές από τη νέα καθημερινότητά της.

Ο λόγος για την Φωτεινή Αθερίδου, η οποία δε τρεις μήνες θα φέρει στον κόσμο τον καρπό του έρωτά της με τον επίσης ηθοποιό σύντροφό της, Κωνσταντίνο Μαγκλάρα, και πλέει σε πελάγη ευτυχίας. Εν αναμονή του πελαργού, λοιπόν, η μέλλουσα μανούλα απολαμβάνει τις διακοπές της στην Αίγινα, κάνοντας μπάνιο στη θάλασσα και χαλαρώνοντας στην ξαπλώστρα της, κάτω από την ομπρέλα.

Χθες το απόγευμα, μάλιστα, η ίδια δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία που έβγαλε στην παραλία και στην οποία πόζαρε φορώντας ένα μαύρο μπικίνι μαγιό, με την πολύ φουσκωμένη κοιλίτσα της σε πρώτο πλάνο.

Στη λεζάντα που συνόδευε την ανάρτησή της, η Φωτεινή αρκέστηκε μόνο στο να χρησιμοποιήσει τα παρακάτω hashtags:”#happy #summerishere #mysummer #mybestsummer #love #family #aigina #myisland #myislandisbetterthanyours #7monthspregnant #weareallcrazy #keepwalking”. Τα likes και τα σχόλια, όπως ήταν φυσικό, έπεσαν… βροχή.

Read More

And More