Η Ελληνίδα καλλονή που κατέκτησε το Bollywood στο “Μαζί σου” ! Video

Το Bollywood φαίνεται πως έχει… σφραγίδα ελληνική! Η 29χρονη Ελισάβετ Αβραμίδου ή αλλιώς Elli Avram είναι μια ιδιαίτερη ιστορία από μόνη της. Γέννημα θρέμμα Σουηδίας, μεγαλωμένη στην Στοκχόλμη από μητέρα Σουηδέζα και πατέρα Έλληνα ποντιακής καταγωγής αγάπησε από νωρίς την πολιτισμική φύση της και είπε να την επεκτείνει…

Η καλλονή Ελισάβετ είχε πάντα όνειρο να γίνει σταρ του Bollywood και το κατάφερε, καθώς πλέον θεωρείται αστέρι της ινδικής βιομηχανίας του θεάματος! Η ίδια αποτελεί μια αναγνωρίσιμη καλλιτέχνης στην Ινδία, τα media την ακολουθούν σε κάθε βήμα της και θέλουν να ξέρουν τα πάντα για την προσωπική της ζωή! Η ίδια μιλάει στην εκπομπή “Μαζί σου” για την πολιτισμικότητα της και γιατί λατρεύει την Ινδία!

Δες όλα όσα είπε στην εκπομπή του ΣΚΑΪ:

“Δεν νιώθω ότι είμαι ξένη στη Σουηδία ή ότι είμαι ξένη στην Ινδία. Και οι τρεις χώρες είναι η χώρα μου! Έτσι νιώθω! Το μόνο που ήθελα ήταν να πάω στην Ινδία, στο Bollywood και να προσπαθήσω να κάνω το όνειρό μου. Έτσι πήγα και προσπάθησα. Ήμουν τόσο ενθουσιασμένη που είχα έρθει σ’ αυτή τη χώρα και μου άρεσε πάρα πολύ. Έχει μεγάλη διαφορά με την Σουηδία και την Ελλάδα. Η Ινδία είναι χάος αλλά είναι μαγική! Είμαι πολύ διάσημη εδώ!”, δήλωσε μεταξύ άλλων στο “Μαζί Σου”.

Read More

And More