Η Ελληνίδα καλλονή θα γίνει μανούλα για δεύτερη φορά – “Είμαι επτά μηνών έγκυος. Περιμένω και πάλι κορίτσι!”

Ο Βασίλης Εμμανουηλίδης και η Γωγώ Αποστολέλη θα γίνουν γονείς για δεύτερη φορά και πλέουν σε πελάγη ευτυχίας. Ο πρώην πολίστας και νυν επιχειρηματίας και το μοντέλο, είναι έτοιμοι να υποδεχτούν το νέο μέλος της οικογένειά τους, που θα είναι κοριτσάκι.

“Είμαι επτά μηνών έγκυος και σε περίπου δύο μήνες θα φέρω στον κόσμο το δεύτερο παιδί μου”, δήλωσε η μέλλουσα μανούλα στη Real Life, ενώ πρόσθεσε: “Αναμένεται να γεννήσω κοντά στην Πρωτοχρονιά. Σύμφωνα με τους υπολογισμούς μας θα κάνουμε Πρωτοχρονιά στο μαιευτήριο. Περιμένω και πάλι κορίτσι. Ο Βασίλης έχει τρελαθεί από τη χαρά του. Θα είναι το ομορφότερο δώρο για την κορούλα μας, την Αριάννα, η οποία τον Νοέμβριο θα γίνει ενός έτους. Η μια εγκυμοσύνη ήρθε σχεδόν αμέσως μετά την άλλη. Ουσιαστικά, τα τελευταία δύο χρόνια, είμαι συνεχώς έγκυος”.

Για την ιστορία, το ζευγάρι είναι μαζί εδώ και περίπου πέντε χρόνια, όμως μόλις τον τελευταίο ενάμιση χρόνο πήραν την απόφαση να δημιουργήσουν την οικογένειά τους. Το περασμένο καλοκαίρι ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου στην Πάρο και βάφτισαν την κορούλα τους.

Read More

And More