Η Ελληνίδα παρουσιάστρια ποζάρει με μπικίνι και εντυπωσιάζει με το καλλίγραμμο κορμί της!

Η Ελληνίδα παρουσιάστρια συνεχίζει τις διακοπές της στην όμορφη Πάρο και, ως λάτρης των social media, δεν σταματά να μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές από την ανέμελη καθημερινότητα που ζει στο κυκλαδίτικο νησί. Δύο εβδομάδες μετά τον γάμο της, απολαμβάνει ξέγνοιαστες και χαλαρές στιγμές μαζί με αγαπημένους της φίλους, λίγο πριν επιστρέψει στην Αθήνα και στις επαγγελματικές της υποχρεώσεις.

Ο λόγος για την Μαρία Φραγκάκη, η οποία, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δεν σταματά να δημοσιεύει φωτογραφίες της με μαγιό, αναστατώνοντας τους διαδικτυακούς της φίλους. Στην τελευταία της ανάρτηση, μάλιστα, η ίδια πόζαρε χωρίς ίχνος μακιγιάζ και φορώντας ένα μικροσκοπικό μπικίνι, το οποίο αναδείκνυε άψογα τις εντυπωσιακές αναλογίες της.

Η όμορφη Μαρία, όπως θα διαπιστώσεις, διαθέτει κοιλιακούς-φέτες που σίγουρα θα ζήλευαν ακόμα και γυναίκες πολύ μικρότερές της. Μάλιστα, το σώμα της δεν μαρτυρά με τίποτα ότι έχει περάσει μια εγκυμοσύνη, καθώς γυμνάζεται καθημερινά και προσέχει πολύ την διατροφή της.

Η Μαρία Φραγκάκη είναι στα καλύτερά της και αυτό φαίνεται!

Read More

And More