Η Ελληνίδα που συνεργάστηκε με τον Galliano!

Η Ελληνίδα που συνεργάστηκε με τον Galliano! | tlife.gr

Περήφανους μας κάνει στο εξωτερικό η Μαρία Λεμού με τη μεγάλη επιτυχία της στο χώρο της μόδας, κατέχοντας ένα από τα μεγαλύτερα fashion showrooms σε Παρίσι και Λονδίνο.

Η επιτυχημένη Ελληνίδα είναι η κινητήριος δύναμη του Rainbow Wave, ενός από τα μεγαλύτερα fashion showrooms (όπου δειγματίζονται οι συλλογές μεγάλων σχεδιαστών) στο Παρίσι και το Λονδίνο.

Σε συνέντευξη που έδωσε στο «People Thema», η Μαρία Λεμού εξηγεί πως βρέθηκε από το Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης, που σπόυδαζε κλασσική και γαλλική φιλολογία, κοντά σε μεγάλους σχεδιαστές όπως η Sonia Rykiel και ο John Galliano!

Η Μαρία Λεμού λέει πως στην αρχή ξεκίνησε από το να κρεμάει ρούχα στις κρεμάστρες. «Στην αρχή, η πρώτη μου δουλειά ήταν απλώς να κρεμάω ρούχα στις κρεμάστρες», αναφέρει η Λεμού.

Παράλληλα, μιλά για τη συνεργασία της με τους γνωστους σχεδιαστές μόδας και αναφέρει πως μετά τη συνεργασία με τον Galliano πήρε την απόφαση να ανοίξει το Rainbow Wave, το οποίο έχει πολύ μεγάλη επιτυχία. Η ίδια αποκαλύπτει και το μυστικό της επιτυχίας της, που είναι η καλή επικοινωνία με τους σχεδιαστές. «Οι περισσότεροι σχεδιαστές είναι αντιεμπορικοί και συνήθως οι σχέσεις μεταξύ εμπορικού και δημιουργικού δεν είναι καλές. Εγώ προσπαθώ να επικοινωνώ με τον καλλιτέχνη και να του δίνω αυτό που θέλει», αναφέρει χαρακτηριστικά η Μάρία Λεμού.

READ more