Η Ελληνίδα που θα πάρει μέρος στους Ολυμπιακούς του Λονδίνου! Φωτογραφίες

Είναι η απόλυτη κυρίαρχος στο αγώνισμα του άλμα επί κοντώ, τα τελευταία χρόνια, στην Ελλάδα. Έχει πετύχει 11 πανελλήνια ρεκόρ σε κλειστό και ανοικτό στίβο από το 2008 έως σήμερα, έχει συμμετάσχει σε όλες τις μεγάλες διοργανώσεις του στίβου, ενώ είναι η 12η καλύτερη αθλήτρια στην ευρώπη και 16η στον κόσμο όλων των εποχών στο άθλημά της.

Η Νικόλ Κυριακοπούλου είναι μια από τις Ελληνίδες αθλήτριες που έχει πετύχει τα όρια της πρόκρισης για τη συμμετοχή της στους Ολυμπιακούς του Λονδίνου το 2012 και ετοιμάζεται να μας καταπλήξει! Και είναι μόνο 26 ετών! Η αθλήτρια φωτογραφίζεται για το περιοδικό Glam και δηλώνει: “Γεννιέσαι με το γονίδιο του νικητή. Αν δεν το έχεις, δεν γίνεσαι αθλητής.”

“Κάνοντας πρωταθλητισμό, δεν θα έλεγα οτι στερούμαι κάτι. Αντίθετα, θεωρώ ότι ζω έντονα αυτό που έχω επιλέξει και σίγουρα η ζωή μου δεν είναι μονότονη, αναφέρει στο περιοδικό η Νικόλ. “Αν και οι στιγμές του αγώνα και της προπόνησης δεν έχουν ως προτεραιότητα να αναδείξουν τη θηλυκότητα μιας γυναίκας αθλήτριας, παρ’ όλα αυτά υπάρχει, με το δικό της τρόπο, συνεχίζει.

Δες τις πόζες Νικόλ στον φωτογραφικό φακό του Θωμά Χρυσοχοίδη:

Read More

And More