Η Ελληνίδα τραγουδίστρια ποζάρει με εντυπωσιακό μπικίνι και… κόβει ανάσες!

Η Ελληνίδα τραγουδίστρια συστήθηκε στο ευρύ κοινό το 2016, μέσα από την συμμετοχή της στον 4ο κύκλο του “X-Factor“, όπου κέρδισε τις εντυπώσεις με την φωνή, αλλά και την σκηνική παρουσία της. Τα χρόνια πέρασαν, οι συνεργασίες που πραγματοποίησε από τότε ήταν πολύ σημαντικές και την βοήθησαν να εξελιχθεί, ενώ τις τελευταίες σεζόν συμμετέχει στα σχήματα που ηγείται ο Αντώνης Ρέμος, τόσο στην Αθήνα, όσο και την Θεσσαλονίκη.

Ο λόγος για την Τάνια Μπρεάζου, η οποία πλέον δεν θυμίζει σε τίποτα την παλιά της εικόνα. Το γλυκό κορίτσι, που γνωρίσαμε πριν τρία χρόνια μέσα από το μουσικό talent show του ΣΚΑΪ, έχει… μεταμορφωθεί σε μια πανέμορφη και hot γυναίκα, με μακριά κατακόκκινα μαλλιά και ένα καλλίγραμμο κορμί, που σίγουρα θα ήθελε η κάθε γυναίκα.

Η ίδια είναι πολύ ενεργή στο Instagram και καθημερινά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους φωτογραφίες από την επαγγελματική, αλλά και την προσωπική της ζωή. Το πρωί της Τρίτης, μάλιστα, η όμορφη Τάνια δημοσίευσε στο προφίλ της τρεις φωτογραφίες που έβγαλε στην παραλία, φορώντας μόνο το μπικίνι της και κρατώντας ένα ποτήρι με ποτό στο χέρι.

Με αέρα μοντέλου, πόζαρε με περίσσια άνεση μέσα στον νερό και προκάλεσε… εγκεφαλικά στους άντρες followers της.

Η Τάνια Μπρεάζου είναι σέξι και σίγουρα το ξέρει!

Read More

And More