Η Ελληνική εταιρεία που έκανε “δώρα” 2,5 εκατομμυρίων στους εργαζόμενους γιατί είχε ρεκόρ πωλήσεων!

Συμβαίνουν και αυτά, μέσα στην κατά τα άλλα γκρίζα πραγματικότητα της εργασίας αλλά και της ανεργίας, που ζουν εκατομμύρια Έλληνες. Η ελληνική εταιρεία που αποτελεί το φωτεινό παράδειγμα, δεν είναι άλλη από την καπνοβιομηχανία Καρέλια.

Όπως είπε ο διευθύνων σύμβουλος της ΚΑΡΕΛΙΑ Α.Ε. Ανδρέας Καρέλιας, στην ετήσια γιορτή για την κοπή της βασιλόπιτας, “η εταιρεία μας για μια ακόμη φορά κατάφερε να ξεπεράσει τον εαυτό της”.

Αύξησε συνολικά τις πωλήσεις της το 2013 σε ποσοστό 8% και τις θέσεις εργασίας σε ποσοστό κοντά στο 8%
Η κερδοφορία της καπνοβιομηχανίας αναμένεται να φτάσει σε πολύ υψηλά επίπεδα ανέφερε ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, ο οποίος ανακοίνωσε έκτακτες παροχές προς τους εργαζόμενους που αγγίζουν τα 2,5 εκατομμύρια ευρώ!
Δες παρακάτω, κάποιες από τις έκτακτες παροχές, που αν μη τι άλλο, προσέφεραν μεγαλύτερα χαμόγελα στους εργαζόμενους της εταιρείας:
1. Το επίδομα γαλοπούλας θα είναι φέτος 200 ευρώ για κάθε εργαζόμενο στην εταιρεία
2. Το επίδομα παρουσίας θα είναι 800 ευρώ και το δικαιούνται όσοι δεν έλειψαν ούτε μία μέρα από την εργασία τους
3. Ο κάθε εργαζόμενος που έχει παιδιά που σπουδάζουν σε κρατικό πανεπιστήμιο ή ΤΕΙ , θα λάβει έκτακτη οικονομική ενίσχυση 1.400 ευρώ
4. Οι εργαζόμενοι των οποίων τα παιδιά τους πέτυχαν στις παραπάνω σχολές μέσα στο 2012, θα λάβουν επιπλέον ενίσχυση 525 ευρώ
5. Παράλληλα, η εταιρεία θα κάνει δώρο έναν υπερσύγχρονο φορητό υπολογιστή Apple σε κάθε παιδί που πέτυχε την εισαγωγή του σε μία από τις παραπάνω σχολές μέσα στο 2012.

Δεν είναι όμως μόνο αυτές. Διάβασέ τις όλες στο Νewsit

Read More