Η ελληνική showbiz σε… ενδιαφέρουσα! Οι κυρίες που περιμένουν τον πελαργό

Ο νέος χρόνος φαίνεται πως θα φέρει και πολλά ευχάριστα στην ελληνική showbiz αφού δεν είναι λίγες οι διάσημες Ελληνίδες που σε λίγο καιρό θα γίνουν μανούλες. Άλλες από μέρα σε μέρα και άλλες λίγο αργότερα, όλες ανυπομονούν να κρατήσουν στην αγκαλιά τους τα παιδάκια τους που θα έρθουν για να δώσουν μια νέα διάσταση στην καθημερινότητά τους.

Αθηνά Οικονομάκου

Η Αθηνά Οικονομάκου ανακοίνωσε μόλις λίγες μέρες πριν τη δεύτερη εγκυμοσύνη της. Η ηθοποιός και επιχειρηματίας που έχει αποκτήσει ήδη ένα παιδί με τον σύζυγό της Φίλιππο Μιχόπουλο, τον μικρό Μάξιμο σε λίγους μήνες θα κρατά στην αγκαλιά της και το δεύτερο παιδάκι τους το οποίου το φύλλο ωστόσο δεν έχει αποκαλύψει ακόμα.

Χριστίνα Μπόμπα

Όχι ένα αλλά δυο μωράκια πρόκειται να φέρει στον κόσμο η Χριστίνα Μπόμπα. Την ευχάριστη είδηση ανακοίνωσαν μέσα από τους λογαριασμούς τους στο instagram τόσο η ίδια όσο και ο σύζυγός της Σάκης Τανιμανίδης λίγες ημέρες πριν τα Χριστούγεννα. Η όμορφη Χριστίνα βρίσκεται στον τέταρτο μήνα της εγκυμοσύνης της και δείχνει να απολαμβάνει την κάθε στιγμή αυτής της ξεχωριστής περιόδου.

 

Όλγα Φαρμάκη

Έχουν περάσει μερικοί μήνες από τη μέρα που η Όλγα Φαρμάκη έκανε την έκπληξη ανακοινώνοντας την εγκυμοσύνη της μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram. Η σχεδιάστρια πρόκειται να φέρει στον κόσμο το μωράκι της σε λίγες ημέρες αφού βρίσκεται ήδη στον ένατο μήνα της κύησης. Η ίδια μάλιστα επιλέγει να μη δημοσιεύει πολλές φωτογραφίες της με φουσκωμένη κοιλίτσα και να μη δίνει στη δημοσιότητα πολλές πληροφορίες για την προσωπική της ζωή, ωστόσο η αδερφή της μέσω μιας ανάρτησης πριν λίγες ημέρες αποκάλυψε πως το μωράκι της Όλγας Φαρμάκη είναι κοριτσάκι.

Σοφία Φυρού

Γονείς από μέρα σε μέρα πρόκειται να γίνουν για πρώτη φορά και η Σοφία Φυρού με τον Αλέξανδρο Κοψιάλη. Το διάστημα που είναι μαζί μπορεί να μην είναι πολύ μεγάλο ωστόσο και οι δυο νιώθουν σίγουροι για τα συναισθήματά τους και ανυπομονούν να έρθει στον κόσμο ο γιος τους για να συμπληρώσει την ευτυχία τους.

Κωνσταντίνα Κομμάτα

Την έκπληξη προκάλεσε η Κωνσταντίνα Κομμάτα όταν την πρώτη μέρα του χρόνου δημοσίευσε μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram με τον επί τέσσερα χρόνια σύντροφό της Γιώργο Σαμαρά αποκαλύπτοντας την εγκυμοσύνη της. Η όμορφη ηθοποιός βρίσκεται σε αρκετά προχωρημένη εγκυμοσύνη ωστόσο κατάφερε όλο αυτό το διάστημα να κρατήσει το ευχάριστο γεγονός μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Γωγώ Καρτσανά

Μαμά σε λίγους μήνες πρόκειται να γίνει σε λίγους μήνες και η Γωγώ Καρτσανά, η ηθοποιός που γνωρίσαμε μέσα από την επιτυχημένη σειρά “Το Σόι σου”. Η όμορφη ηθοποιός βρίσκεται στον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της και όπως αποκάλυψε πριν λίγο καιρό πρόκειται για αγοράκι το οποίο θα πάρει το όνομα “Κωνσταντίνος”. Η Γωγώ Καρτσανά κατάφερε να κρατήσει την εγκυμοσύνη της μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας μέχρι πριν λίγο καιρό όταν αποφάσισε να δημοσιεύσει μια ολόσωμη φωτογραφία της στην οποία φαίνεται η φουσκωμένη της κοιλίτσα.

Μαριάννα Παινέση

Τον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της διανύει η Μαριάννα Παινέση. Το νεαρό μοντέλο που γνωρίσαμε μέσα από τον δεύτερο κύκλο του GNTM σε λίγο καιρό πρόκειται να κρατήσει το πρώτο της παιδάκι, καρπό του έρωτά της με τον αγαπημένο της Προκόπη. Όπως μάλιστα αποκάλυψε η νεαρή Μαριάννα το παιδάκι που περιμένει είναι κοριτσάκι.

 

Read More

And More