Η “Ελληνοφρένεια” για τα ροζ DVD

Ελληνίδες και Έλληνες είναι γεγονός ότι έχουν κολλήσει με τις ερωτικές ταινίες, ενδιαφέρονται για το περιεχόμενο τους, παρακολουθούν τα ξεκατινιάσματα των πρωταγωνιστριών τους και αν και θέλουν να πιστεύουν πως περνάνε ευχάριστα την ώρα τους, τους δίνουν πραγματική αξία!

Πολλά μέσα μαζικής ενημέρωσης κάνουν κεντρικό τους θέμα την κυκλοφορία ερωτικών DVD. Πολιτικές εφημερίδες δεν παρέλειψαν να αποκαλύψουν λεπτομέρεις από σκηνές των ροζ video. Τηλεοπτικές εκπομπές φιλοξένησαν τους πρωταγωνιστές και άλλες τους σατίρισαν.

Νέο θέμα συζήτησης ή μάνα Μαριάννα Ντούβλη και η ερωτική της συνεύρεση με πολλούς συντρόφους. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες πολλοί έσπευσαν να αγοράσουν πρωί-πρωί το νέο… αριστούργημα της εταιρείας του κυρίου Σηρεινάκη. Το αγοραστικό κοινό επιθυμεί ολοένα και πιο αποκαλυπτικές σκηνές. Η Τζούλια ξεκίνησε με ένα παρτενέρ και μια σαμπάνια. Η νέα ταινία πρέπει να έχει… περισσότερα για να πουλήσει.

Σύμφωνα με πληροφορίες έχουν διανεμηθεί ήδη 138.000 αντίτυπα, για το ξεκίνημα…

Ο Έλληνας πάντως σύμφωνα με στατιστικά στοιχεία είναι από τους πρωταθλητές στη… ζήτηση πορνό! Κατέχουμε την έβδομη θέση στην αναζήτηση της λέξης σεξ στο google, ενώ στα video club η ζήτηση είναι τεράστια.

Για τα επόμενα χρόνια, το θέμα πορνό ήταν κάτι σαν “απαγορευμένο” στις συζήτησεις των παρεών, ειδικά αν σε αυτές υπήρχαν γυναίκες.

Η απενεχοποίηση του πορνό στην Ελλάδα είναι πλέον γεγονός. Με την ελέυση του διαδικτύου, η επισκεψιμότητα σε sites με πορνογραφικό περιέχομενο άρχισε να γίνεται συχνή και έρευνες έδειξαν οτι το 90% χρηστών του διαδικτύου είχαν επισκεφτεί τουλάχιστον μία φορά ερωτικό site.
Παλιότερα το γυναικείο μυαλό κατηγορούσε το πορνό, τώρα πια όχι μόνο το έχει αποδεχτεί αλλά έχει γίνει ταυτόσημο με την σεξουαλική ζωή της γυναίκες. Τα ποσοστά των γυναικών που παρακολουθούν πορνό ταινίες αγγίζουν το 76 %, αύξηση σε ποσοστό 10 % από τον αριθμό των γυναικών που το προηγούμενο έτος παραδέχτηκαν ότι βλέπουν πορνό με το σύντροφό τους.

Για ποιο λόγο όμως το γυναικείο φύλο στράφηκε στην παρακολούθηση ταινιών; Ένα 32% παραδέχεται ότι αυξάνεται η σεξουαλική του επιθυμία και ένα 30% ότι το κάνει απλώς για να ικανοποιήσει το έτερον ήμισυ.

Μάλιστα η σεξουαλική αυτή απελευθέρωση της γυναίκας δεν σταματάει εδώ καθώς τη σήμερον ημέραν οι το γυναικείο φύλο δεν διστάζει όπως παλιότερα να επισκέπτεται sex shop. Χαρακτηριστικό είναι και το παράδειγμα της επισκεψιμότητας των γυναικών σε ερωτικές εκθέσεις, όπως είναι η EROTICΑ.

READ more