Η “Ελληνοφρένεια” στον Real Fm και με την… βούλα !

Τέλος καλό, όλα καλά… Τέλος καλό, όλα καλά για τις συζητήσεις και τις επαφές που είχαν όλες αυτές τις ημέρες τόσο ο Θύμιος Καλαμούκης, όσο και οι συνεργάτες του με την διεύθυνση του “Real Fm” !

Ναι, η γνωστή ραδιοφωνική και τηλεοπτική… συμμορία, μέσα σε χρόνο ρεκόρ κατάφερε να βρει νέα ραδιοφωνική στέγη. Μέσα σε μόλις μία εβδομάδα που έληξε και τυπικά η συνεργασία τους με τον ΣΚΑΙ, τα παιδιά της “Ελληνοφρένειας” ,ήδη, άνοιξαν πανιά για νέες ραδιοφωνικές γειτονιές !

Η “Ελληνοφρένεια” ανήκει πια και με την… βούλα στο ραδιόφωνο του Νίκου Χατζηνικολάου, μιας και ήταν κάτι παραπάνω από σίγουρο, πως ο ισχυρός άνδρας των Media δεν θα έχανε την ευκαιρία να ενισχύσει το ραδιόφωνό του με μία τόσο γερή ραδιοφωνική μεταγραφή !

Σύμφωνα με πληροφορίες ,λοιπόν, χθες ολοκληρώθηκαν οι συζητήσεις των παιδιών με τον “Real Fm” και έπεσαν και οι υπογραφές. Ετσι, η “Ελληνοφρένεια” για τα επόμενα δύο χρόνια θα βρίσκεται πίσω από τα μικρόφωνα της γνωστής ραδιοφωνικής συχνότητας των 97,8 μεγακύκλων.

Η ραδιοφωνική πρεμιέρα της “Ελληνοφρένειας” φυσικά δεν θα γίνει τώρα, αλλά από Σεπτέμβρη, ενώ τους δόθηκε η δυνατότητα μέχρι τότε, σε περίπτωση που το θελήσουν, να έχουν την δική τους ξεχωριστή παρουσία, στην ηλεκτρονική έκδοση της “Real News” !

Read More

And More