Η “Ελληνοφρένεια”… χτυπά και στο διαδίκτυο !

Και ενώ όλοι περιμένουμε να δούμε αν ο Θύμιος Καλαμούκης και ο Αποστόλης Μπαρμπαγιάννης υποκύψουν και πάλι στην γοητεία της τηλεόρασης και κάνουν την εμφάνισή τους σε κάποιο από τα ιδιωτικά κανάλια, εκείνοι από την δική τους πλευρά αποφάσισαν να μας εκπλήξουν και να το κάνουν το… ντου, Internetικά.

Με άλλα λόγια; Η “Ελληνοφρένεια” χτυπάει και στο Internet και όποιος αντέξει… Μετά την ραδιοφωνική τους παρουσία κάθε μεσημέρι στον “Real Fm” θα μπορείτε να τους παρακολουθείτε και στο διαδίκτυο !

Έτσι παράλληλα με την έναρξη της ραδιοφωνικής εκπομπής τους, υπάρχει πλέον και ένα διαδραστικό σατιρικό site το www.ellinofreneia.net όπου εκεί μπορείτε να βρείτε τα πάντα για την λατρεμένη σατιρική εκπομπή. Και όταν σας λέω τα πάντα, εννοώ τα πάντα, όπως ένα τρίλεπτο βιντεάκι από την πρώτη “Ελληνοφρένεια”, (9.02.1999) που είχε βγει στον αέρα από τον Σκάι 100,3.

Μάλιστα, όπως υπόσχονται οι δημιουργοί του, “ο καθένας θα μπορεί να σχολιάζει την επικαιρότητα,να σιχτιρίζει,να ανεβάζει τα βίντεο που του αρέσουν, τις Ελληνοφρενικές φωτογραφίες που τράβηξε και γενικώς να κάνει ό,τι θέλει”. Πρόκειται για ένα site που θα περιέχει τις ραδιοφωνικές εκπομπές της Ελληνοφρένειας, best αποσπάσματα αυτών, βίντεο με τον Τσολιά ειδικά γυρισμένα για το site, πρωτότυπες φάρσες,ένα καθημερινό άρθρο του Θύμιου Καλαμούκη, καθημερινή επικοινωνία του Αποστόλη Μπαρμπαγιάννη με το κοινό, σατιρικά κείμενα, παιχνίδια με τον Τσολιά, σχολιασμό της επικαιρότητας και άλλα πολλά πολλά πολλά…

Read More

And More