Στην Ελλάδα η Emma Stone!

Μετά την “Ευνοούμενη” , ο Γιώργος Λάνθιμος θα γυρίσει μια ταινία μικρού μήκους στη χώρα μας και επέλεξε να συνεργαστεί ξανά με την Emma Stone.

Η μικρού μήκους ταινία του Έλληνα σκηνοθέτη θα ενταχθεί στο πρόγραμμα “The Artist on the Composer”, την τριετή συνεργασία μεταξύ της Εθνικής Λυρικής Σκηνής και του Οργανισμού Πολιτισμού και Ανάπτυξης ΝΕΟΝ.

Όπως έγινε γνωστό πρωταγωνιστές της ταινίας θα είναι ο Γάλλος ηθοποιός Damien Bonnard (“Οι Άθλιοι”, “Κατηγορώ”) και η οσκαρική ηθοποιός, η οποία από χθες βρίσκεται στη χώρα μας.

Η Emma Stone εθεάθη κατά την άφιξή της στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, αλλά και στο ξενοδοχείο στο Σύνταγμα, όπου διαμένει. Με casual look, φορώντας καπέλο στο κεφάλι, αλλά και την κουκούλα του μπουφάν της, προσπάθησε να περάσει απαρατήρητη, αλλά μάταια.

Η εικαστική εγκατάσταση (που είναι η δεύτερη ανάθεση της ΕΛΣ, καθώς η πρώτη ήταν στον εικαστικό Νίκο Ναυρίδη), θα παρουσιαστεί, με τη συνοδεία μουσικών συνόλων, στις 22, 23, 27 Μαΐου 2020 στην Αίθουσα Σταύρος Νιάρχος της Εθνικής Λυρικής Σκηνής στο ΚΠΙΣΝ.

Η παραγωγή, το σενάριο και η σκηνοθεσία είναι του Γιώργου Λάνθιμου, τα σκηνικά της Αννας Γεωργιάδου, τα κοστούμια του Αγγελου Μέντη, η διεύθυνση φωτογραφίας του Θοδωρή Μιχόπουλου, το μοντάζ του Γιώργου Μαυροψαρίδη.

Read More

And More