Λάμψη, λείανση, μπούκλες! Πες μου τις ανάγκες σου να σου βρω το τέλειο προϊόν!

Μαλλιά που δεν ξεμπερδεύουν ακόμη κι αν έχω αδειάσει στο κεφάλι μου μισό μπουκάλι conditioner; Καθημερινότητά μου… παλιά! Γιατί, μια βόλτα από το κοντινότερο super market ή κατάστημα καλλυντικών αρκεί για να βρεις τη λύση εκείνη στο δικό σου πρόβλημα το οποίο αντιμετωπίζουν τα μαλλιά σου.

Θέλεις τέλειο ίσιωμα ή μήπως sexy, σαγηνευτικές μπούκλες; Το ζητούμενό σου είναι η αντιμετώπιση των ατίθασων μαλλιών που μπλέκουν συνεχώς (this is me!) ή μήπως μια σειρά που να βάλει τέλος στην ψαλίδα έτσι ώστε να μην κλείνεις ραντεβού με τον κομμωτή σου κάθε 20 μέρες;

Όποια κι αν είναι η beauty επιθυμία σου σε σχέση με τα μαλλιά σου, τώρα με το Gliss γίνεται διαταγή! Επτά απόλυτα εξειδικευμένες σειρές (σαμπουάν, conditioner, leave in κρέμες κλπ.) για κάθε τύπο και ανάγκη μαλλιών που ήρθαν για να καλύψουν κάθε σου ανάγκη! Gliss Asia Straight για τέλειο ίσιο, Satin Curls για sexy σαγηνευτικές μπούκλες, Total Repair 19 για επανόρθωση, Color Shine για λάμψη και πολλές ακόμη σειρές.

Η σειρά Asian Straight με το super serum!

Μπες και κέρδισε!
Τα καλά νέα δεν τελειώνουν εδώ! Τώρα τα Gliss σου προσφέρουν τα προϊόντα της σειράς σε super τιμές ενώ μπαίνοντας στο official site μπορείς να βρεις την τέλεια σειρά για σένα αλλά και να κερδίσεις υπέροχα δώρα όπως πιστολάκια μαλλιών και set προϊόντων. Κάνε κλικ στην παρακάτω εικόνα και δες τα πάντα αναλυτικά!

Read More

And More