Η εντυπωσιακή Έλλη Παπαγγελή δίνει συμβουλές ομορφιάς κι αποκαλύπτει τις ιδιότητες του Collagen Pro-Active!

Η Έλλη Παπαγγελή, αρχαιολόγος στο επάγγελμα γίνεται η μούσα του Collagen Pro-Active και αποκαλύπτει τα μυστικά ομορφιάς της αλλά και τις ευεργητικές ιδιότητες του κολλαγόνου.

/

Πότε μια γυναίκα δείχνει πραγματικά όμορφη;

Όταν τα έχει καλά με τον εαυτό της πάνω από όλα. Γιατί μπορεί να είσαι αντικειμενικά πανέμορφη αλλά να είσαι τόσο ανασφαλής που να μην είναι ικανή να το συλλάβει ούτε να το νιώθει στον παραμικρό βαθμό.

/

Εσείς έχετε μυστικά ομορφιάς;

Προσέχω αρκετά τη διατροφή μου, (παρόλο που είμαι επιρρεπής στις ατασθαλίες), προσπαθώ να πηγαίνω 4-5 την εβδομάδα στο γυμναστήριο από τουλάχιστον ένα δίωρο, ξεβάφομαι πάντα πριν κοιμηθώ, και φυσικά το Collagen Pro – Active που εδώ και ένα χρόνο που το ανακάλυψα δεν το αποχωρίζομαι ποτέ και για κανένα λόγο αφού έχω δει φοβερή διαφορά στην ενέργεια μου, στα μαλλιά μου, αλλά και έχει εξαφανίσει τους πόνους που είχα στις αρθρώσεις λόγω της έντονης άσκησης που κάνω.

/

Τι θα προτείνατε στις γυναίκες που χρειάζονται μια ανανέωση, δίχως ιδιαίτερο κόστος;

Να αλλάξουν ό,τι τις στεναχωρεί! Αν είναι η δουλειά να αλλάξουν εργασιακό περιβάλλον, αν είναι ο σύντροφός τους να αλλάξουν σύντροφο, να κάνουν μία επίσκεψη σε ένα δερματολόγο για να τους δώσει εξειδικευμένες συμβουλές για το πρόσωπό τους, να αρχίσουν να γυμνάζονται και φυσικά να προσθέσουν το Collagen Pro-Active στη ζωή τους, ένα προιόν που με ελάχιστα συγκριτικά κόστος για όλα αυτά που προσφέρει θα τις βοηθήσει όπως βοήθησε εμένα σε απίστευτο βαθμό. Δουλειά, οικογένεια, υποχρεώσεις και ομορφιά… Πάνε μαζί; Όρεξη να έχεις και όλα μπορείς να συνδυάσεις. Αλίμονο αν αφήνουμε την υγεία και την ομορφιά μας παραπίσω για χάρη της δουλειάς, ή αφήνουμε την δουλειά για χάρη της οικογένειας. Μέτρον άριστον και όλα μπορούν να συνδυαστούν.

/

Οι Ελληνίδες αγαπούν τον εαυτό τους;

Τα τελευταία χρόνια πολύ περισσότερο από ότι παλιότερα. Όχι να το παινευτώ επειδή είμαι Ελληνίδα, αλλά επειδή έχω ταξιδέψει λόγω δουλειάς σε πολλά μέρη του κόσμου η σύγχρονη Ελληνίδα είναι από τις πιο ωραίες γυναίκες παγκοσμίως!

/

Είσαι μόνη αυτόν τον καιρό;

Αυτός που τα έχει καλά με τον εαυτό του δεν είναι ποτέ μόνος, μας λέει χαμογελώντας αποφεύγοντας τεχνηέντως να απαντήσει…

/

Μία μεγάλη εταιρεία στο χώρο του συμπληρώματος διατροφής όπως είναι η Collagen Power σε έκανε brand ambassador! Tο περίμενες και πώς ένιωσες με αυτό;

Να πω την αλήθεια έχω κάνει αρκετές δουλειές είτε χώρο της μόδας, είτε στο χώρο της τηλεόρασης, και έχω πραγματοποιήσει μεγάλες καμπάνιες ρούχων και προϊόντων όπως είναι το ΑΧΕ. Όμως πρώτη φορά γίνομαι η πρέσβειρα μιας τόσο μεγάλης εταιρείας σε ένα προϊόν καταπληκτικό αλλά και πασίγνωστο όπως το collagen pro active που το χρησιμοποιούσα πάνω από χρόνο πριν συνεργαστούμε! Νιώθω πολύ τυχερή για αυτό και θέλω να ευχαριστήσω και την εταιρεία Collagen Power για την ευκαιρία που μου έδωσε.

Γιατί διαλέξατε concept σε παραλία και που είναι αυτή η εκπληκτική παραλία;

Γιατί ο ήλιος είναι ο μεγαλύτερος εχθρός του κολλαγόνου του οργανισμού μας και συνδυασμό με το αλάτι της θάλασσας προκαλεί φοβερή φθορά στην επιδερμίδα μας αλλά και στα μαλλιά μας. Γι’ αυτό δε το ξεχνάμε ποτέ το καλοκαίρι αφού λειτουργεί ως η καλύτερη ασπίδα στην ηλιακή ακτινοβολία! Φυσικά δεν καθόμαστε πότε στον ήλιο 12:00-17:00 το μεσημέρι και πάντα με καλό αντιηλιακό.

/

Η φωτογράφηση έγινε στην παραλία του Διακοφτί στα Κύθηρα!

Read More

And More