Η εντυπωσιακή πρεμιέρα του Κωνσταντίνου Αργυρού στη Θεσσαλονίκη – Φωτογραφίες και βίντεο

 Ο Κωνσταντίνος Αργυρός ξεκίνησε την Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου τις εμφανίσεις του σε γνωστό νυχτερινό κέντρο στη Θεσσαλονίκη , αποτελώντας σημείο αναφοράς στη νυχτερινή ζωή της πόλης!

Ο αγαπημένος καλλιτέχνης επέστρεψε στη «νύμφη του Θερμαϊκού» ύστερα από αρκετά χρόνια, δημιουργώντας μια μαγική σχέση με το κοινό που δήλωσε δυναμικά παρόν και στις δύο εμφανίσεις του.

Ο γνωστός καλλιτέχνης παρουσίασε τις μεγάλες του επιτυχίες που έχουμε αγαπήσει με τις εξαιρετικές ερμηνείες του και την μοναδική ενέργεια του, σε έναν υπερσύγχρονο χώρο εξαιρετικής αισθητικής.

Έχοντας μόλις ολοκληρώσει την πρώτη του περιοδεία σε Αυστραλία, Αμερική, Καναδά και Αφρική, όπου βρέθηκε κοντά στην Ελληνική Ομογένεια πραγματοποιώντας ρεκόρ εισιτηρίων και προσέλευσης κοινού, ο Κωνσταντίνος Αργυρός συνεχίζει να εντυπωσιάζει με τις ερχόμενες εμφανίσεις του να είναι ήδη sold out ενώ για τις ημέρες των εορτών.

Μαζί του και η ταλαντούχα Ανδρομάχη με τη νέα της επιτυχία «Τα καλύτερα», ο Zaf, καθώς και η εκρηκτική Athena Manoukian. Στα decks ο DjBobito!

Read More

And More