Η επανασύνδεση της οικογένειας Αλεξανδράτου.

Στο εξώφυλλο του περιοδικού “PEOPLE” δεσπόζει η φωτογραφία της Τζούλιας Αλεξανδράτου να κρατάει στην αγκαλιά της τον πατέρα της και την μητέρα της.

Είναι η συνάντηση που άργησε ένα χρόνο. Είναι η συνάντηση που ήρθε ύστερα από αγωγές, μηνύσεις και δηλώσεις με άσχημο περιεχόμενο που παρακολούθησε όλη η Έλλαδα. Σήμερα ανοίγει μία νέα σελίδα στην ζωή της οικογένειας Αλεξανδράτου, θέλοντας να ξεχάσει το παρελθόν και αγαπημένοι να προχωρήσουν την ζωή τους.

“Κάποια στιγμή ένιωσα πως πρέπει να προστατέψω τον εαυτό μου από τον διασυρμό που δεχόμουν, αλλά όταν ήρθε ξαφνικά και με είδε η μητέρα μου στο νοσοκομείο, την περασμένη εβδομάδα, χάρηκα πάρα πολύ. Μου είχε λείψει πραγματικά. Και ο μπαμπάς μου, μου έχει λείψει. Θέλω πολύ να τον δω και να τελειώσει όλο αυτό”, δήλωσε η Τζούλια Αλεξανδράτου στο περιοδικό People.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε την περασμένη εβδομάδα, στην πρεμιέρα της Τζούλιας Αλεξανδράτου. “Έχουν ειπωθεί πολύ σκληρά λόγια από όλες τις πλευρές και δεν έχει σημασία ποιος έχει δίκιο και ποιος άδικο σε αυτή τη ιστορία. Η Τζούλια έχεις τους λόγους της να κάνει μήνυση στους γονείς της, αλλά εγώ δεν μπορούσα να τη βλέπω να κλαίει μόνη της. Ήταν σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση” δηλώνει ο μάνατζερ της Μένιος Φουρθιώτης,

Μόλις τελείωσε την εμφάνιση της οι γονείς της την επισκέφτηκαν στο καμαρίνι της και συζήτησαν για ώρες όλα αυτά τα οποία τους απασχολούσαν. Όπως αναφέρει το “PEOPLE” οι δύο πλευρές έχουν όλο το χρόνο μπροστά τους για να λύσουν όλα τα προβλήματα τα οποία τους κράτησαν χωριστά όλο αυτό το διάστημα.

Read More

And More