Η επίσημη ανακοίνωση της βασίλισσας Ελισάβετ! Παίρνει τίτλους και χρήματα από Harry και Meghan

Με ανακοινώσεις που έβγαλαν τόσο η βασίλισσα Ελισάβετ, αλλά και το Μπάκιγχαμ «τελείωσαν» τον Πρίγκιπα Harry και την Meghan Markle από τα βασιλικά τους αξιώματα. Μέσα από τις ανακοινώσεις γνωστοποίησαν τον διακανονισμό για το μέλλον του ζευγαριού, μετά την απόφασή του να αποσυρθεί από τα βασιλικά καθήκοντά του και να ζήσει οικογενειακώς στον Καναδά.

Το ζευγάρι σύμφωνα με την ανακοίνωση του Μπακιγχαμ εκφράζει την ευγνωμοσύνη του στη βασίλισσα Ελισάβετ και τη βασιλική οικογένεια «για τη συνεχιζόμενη υποστήριξη καθώς ξεκινούν το νέο κεφάλαιο στις ζωές τους». Επίσης θα πρέπει να επιστρέψουν τα 2,4 εκατ. λίρες που έλαβαν για την ανακαίνιση του Φρόγκμορ.

«Όπως συμφωνήθηκε, κατανοούν ότι απαιτείται να κάνουν πίσω από τα βασιλικά καθήκοντα, συμπεριλαμβανομένων των επίσημων στρατιωτικών θέσεων. Δεν θα λαμβάνουν πλέον δημόσια χρηματοδότηση για βασιλικά καθήκοντα».

«Με την ευλογία της βασίλισσας, οι Sussexes θα συνεχίσουν να κάνουν τις ιδιωτικές τους υποχρεώσεις. Καθώς δεν μπορούν πλέον να εκπροσωπούν τυπικά τη Βασίλισσα, οι Sussexes έχουν καταστήσει σαφές ότι με όλα όσα κάνουν θα συνεχίσουν να υποστηρίζουν τις αξίες της Αυτού Μεγαλειότητας. Οι Sussexes δεν θα χρησιμοποιήσουν τους τίτλους HRH τους, επειδή δεν εργάζονται πλέον ως μέλη της Βασιλικής Οικογένειας».

«Έπειτα από αρκετούς μήνες σκέψεων και περαιτέρω πρόσφατες συζητήσεις, είμαι ικανοποιημένη που μαζί βρήκαμε έναν εποικοδομητικό και υποστηρικτικό τρόπο για να προχωρήσει ο εγγονός μου και η οικογένειά του. Ο Harry, η Meghan και ο Arcie θα είναι πάντα πολύ αγαπημένα μέλη της οικογένειάς μου  Αναγνωρίζω τις προκλήσεις που έχουν βιώσει ως συνέπεια της έντονης προσοχής τα τελευταία δύο χρόνια και υποστηρίζω την επιθυμία τους για μια πιο ανεξάρτητη ζωή. Θέλω να τους ευχαριστήσω για την αφοσιωμένη δουλειά του σε αυτή τη χώρα, την Κοινοπολιτεία και αλλού και είμαι ιδιαίτερα υπερήφανη για το πώς η Meghan έγινε τόσο γρήγορα ένα με την οικογένεια. Ελπίδα όλης της οικογένειάς μου είναι η ελπίδα ότι η σημερινή ανακοίνωση θα τους επιτρέψει να αρχίσουν να χτίζουν μια ευτυχισμένη και ήρεμη νέα ζωή», ανέφερε χαρακτηριστικά η επίσημη ανακοίνωση της βασίλισσας Ελισάβετ.

Read More

And More