Η επίσημη ανακοίνωση του ΑΝΤ1 για το “Late Night” του Γιώργου Λιάγκα! Πότε κάνει πρεμιέρα;

Μετά από δύο και πλέον μήνες εντατικής προετοιμασίας, απ ΄ότι όλα δείχνουν, έφτασε η στιγμή για να κάνει το ντεμπούτο του στους δέκτες μας και το “Late Night” του Γιώργου Λιάγκα!

Ο γνωστός δημοσιογράφος και παρουσιαστής κάνει πρεμιέρα την Τρίτη 24 του μήνα και όπως μας “υπόσχεται” και στο σχετικό τρέιλερ που έχει βγει από χθες το βράδυ στον αέρα του ΑΝΤ1, έρχεται για να “κάνει ζημιά” στα τηλεοπτικά μας βράδια. Ένα τρέιλερ το οποίο αξίζει λατρεμένη να δεις, γιατί έχει κι αισθητική, αλλά και χιούμορ!

Πριν από λίγη ώρα ,λοιπόν, οι Αντεννικοί μας έστειλαν και την επίσημη ανακοίνωσή τους γι ΄αυτή την πρεμιέρα, η οποία οφείλω να ομολογήσω ότι συζητήθηκε όσο λίγες Αντεννικές πρεμιέρες, αλλά κι όχι μόνο.

Μάλιστα, μαζί με την ανακοίνωση οι άνθρωποι του καναλιού του Αμαρουσίου φρόντισαν να μας στείλουν και κάποια χαρακτηριστικά “κλικ” από τα γυρίσματα που έγιναν για το τρέιλερ την Παρασκευή που μας πέρασε και στα οποία βρέθηκε όλη η ομάδα!

Ακολουθεί η επίσημη ανακοίνωση του καναλιού:

“…Κάποια πράγματα έχουν δημιουργηθεί για να τα απολαμβάνουμε… νύχτα. Όπως ένα ποτήρι καλό ουίσκι. Όπως το αθάνατο κομμάτι «Βραδιάζει», με τη βαθιά φωνή του Πασχάλη Τερζή. Όπως τον Γιώργο Λιάγκα, που έρχεται φέτος στον ANT1 με το Late Night σόου του, για να μας διασκεδάσει με ένα απίστευτο μεταμεσονύχτιο πρόγραμμα!

Και πού συναντιούνται όλα αυτά τα στοιχεία της νύχτας; Μα φυσικά, στο νέο τηλεοπτικό σποτ του ΑΝΤ1 για το Late Night.
Εκεί, βλέπουμε τον Γιώργο Λιάγκα να απολαμβάνει το ποτό του σε ένα υποφωτισμένο, ατμοσφαιρικό περιβάλλον. Η φωνή του Πασχάλη Τερζή πλημμυρίζει το δωμάτιο και οι στίχοι μοιάζουν να είναι κομμένοι και ραμμένοι στα μέτρα του παρουσιαστή, όπως και το άψογο κοστούμι του:
«Βραδιάζει πάλι σήμερα, βραδιάζει, κι έρχεται η ώρα η δικιά μου…» Σιγά σιγά, γύρω από τον Γιώργο Λιάγκα εμφανίζεται η τηλεοπτική παρέα που θα τον πλαισιώσει φέτος. Είναι ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, η Αφροδίτη Γραμμέλη, η Νικολέττα Ράλλη και ο Θανάσης Πασσάς. Και ενώ η ομάδα της εκπομπής στέκεται περήφανα μπροστά στο φακό, ο Γιώργος Λιάγκας… κάνει ζημιά. Το ποτήρι του πέφτει, σπάει και το κλίμα γίνεται αληθινό, ανάλαφρο, διασκεδαστικό. Όπως ακριβώς θα είναι και το Late Night!
Μένει να συντονιστούμε κάθε Τρίτη και Τετάρτη τα μεσάνυχτα, στη συχνότητα του ΑΝΤ1, για να το διαπιστώσουμε!
Late Night με τον Γιώργο Λιάγκα: Στην πρεμιέρα, την Τρίτη 24 Οκτωβρίου στις 24.00, ο Λάκης Λαζόπουλος κάνει ποδαρικό στο νέο talk show! Μην το χάσετε!
Οργάνωση Παραγωγής: Δημήτρης Κοντογιάννης
Σκηνοθέτης: Κώστας Τριπύλας
Αρχισυντάκτρια: Αγγελική Γιαννακοπούλου
Κειμενογράφος: Νίκος Ζαχαριάδης
Υπεύθυνος βίντεο: Διομήδης Πιτουράς…”

Read More

And More