Η επίσημη ανακοίνωση του νυχτερινού κέντρου μετά την αποχώρηση της Πάολα από το σχήμα με τον Νότη Σφακιανάκη!

Την αποχώρησή της από το σχήμα με τον Νότη Σφακιανάκη ανακοίνωσε η Πάολα, το απόγευμα του Σαββάτου, δυο μόλις εβδομάδες πριν το τέλος του πετυχημένου σχήματος, αφήνοντας αιχμές για τη συμπεριφορά και τη στάση του του τραγουδιστή.

Λίγες ώρες αργότερα, το Gazi Live, μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσε στην επίσημη σελίδα του στο Facebook, ευχαρίστησε όλο τον κόσμο που το επέλεξε για να διασκεδάσει όλο αυτό το διάστημα, ενώ ανέφερε πώς το κέντρο κλείνει εξαιτίας προσωπικών λόγων των δύο καλλιτεχνών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

ΘA ΘEΛAME NA EYXAPIΣTHΣOYME TOΣO TO KOΣMO ΠOY EΠEΛEΞE AYTH TH ΣEZON TO GAZI live KANONTAΣ AΛΛEΠAΛΛHΛA sold out, OΣO KAI TOYΣ TPAΓOYΔIΣTEΣ KAI ΣYNTEΛEΣTEΣ TOY ΠPOΓPAMMATOΣ. ΣAΣ ENHMEPΩNOYME OTI ΓIA ΠPOΣΩΠIKOYΣ ΛOΓOYΣ TΩN KAΛΛITEXNΩN, TO GAZI Live EPIΞE AYΛAIA XΘEΣ ΠAPAΣKEYH , 2 EBΔOMAΔEΣ NΩPITEPA AΠO TH ΠPOΓPAMMATIΣMENH ΛHΞH TΩN EMΦANIΣEΩN.

H EΠIXEIPHΣH & TO ΠPOΣΩΠIKO TOY GAZI Live

Αξίζει να σημειωθεί πώς τον Δεκέμβριο, δύο μέρες πριν από την πρεμιέρα, από το σχήμα είχε αποχωρήσει και ο Γιώργος Παπαδόπουλος, ο οποίος είχε κάνει τότε μία εξοργισμένη ανάρτηση στο Instagram, στην οποία είχε αποκαλύψει πώς με το «έτσι θέλω» o Νότης Σφακιανάκης του έκοψε το δεύτερο πρόγραμμα.

Read More

And More