Η επίσημη φωτογράφηση για τους “Δαίμονες” και η αγνώριστη Ε. Παπούλια!

Οι πρώτες επίσημες φωτογραφίες της ροκ όπερας του Νίκου Καρβέλα Δαίμονες στο Παλλάς κυκλοφόρησαν με την μοναδική Άννα Βίσση να κλέβει την παράσταση και την Εβελίνα Παπούλια και τον Παναγιώτη Πετράκη να έχουν μεταμορφωθεί για τις ανάγκες του έργου.
Ιδιαίτερη εντύπωση μας προκάλεσε η αλλαγή της Εβελίνας Παπούλια που πόζαρε κυριολεκτικά αγνώριστη μπροστά στο φακό για τις ανάγκες του ρόλου της.

/

Λίγα λόγια για την παράσταση:
Ένα έργο πρωτοποριακό για τα ελληνικά μουσικά δρώμενα και έργο ζωής για τους δημιουργούς του, οι Δαίμονες άφησαν ανάγλυφο το μουσικό τους αποτύπωμα στη μνήμη των δεκάδων χιλιάδων θαυμαστών.
Για όσους τη λάτρεψαν παραμένει ορόσημο. Η ροκ όπερα που αναστάτωσε τη μουσική σκηνή της εποχής της, παρουσιάζεται ανανεωμένη από ένα εξαιρετικό θίασο. Πάντα με την μοναδική Άννα Βίσση ως Βασίλισσα και Ροζάνα να ηγείται πολυμελούς ομάδας ηθοποιών και τραγουδιστών, σε σκηνοθεσία Γιάννη Κακλέα και σκηνογραφική επιμέλεια του Μανώλη Παντελιδάκη, οι Δαίμονες προβλέπεται ότι θα γίνουν το καλλιτεχνικό γεγονός που θα συζητά όλη η Ελλάδα.
22 χρόνια μετά το πρώτο και επιτυχημένο ανέβασμα τους, οι Δαίμονες εξακολουθούν να γοητεύουν και μας δίνουν ραντεβού στη σκηνή του Παλλάς στις 22 Μαρτίου.
Δες φωτογραφίες:

/

/

/

Read More

And More