Η επίσημη πρόβα του Γ. Αλκαίου! Το TLIFE ήταν εκεί!

Η επίσημη πρόβα του Γ. Αλκαίου! Το TLIFE ήταν εκεί! | tlife.gr

ΩΡΑ 17:50 Ο Γιώργος αποχωρεί από το Telenor arena με κατεύθυνση το ξενοδοχείο για να ξεκουραστεί. Χωρίς το σκουφάκι αυτή τη φορά μπορέσαμε να δούμε επιτέλους του κούρεμα σε στυλ μωϊκανα που έκανε, ενώ σταμάτησε να μιλήσει και σε ξένους δημοσιογράφους.

ΩΡΑ: 17.05 Η πρόβα τελείωσε. Όλα πήγαν καλά εκτός από ένα πλάνο του λυράρη που δεν φάνηκε όπως έπρεπε. Επίσης δημιουργήθηκε πρόβλημα με το φωτισμό αφού κάποια στιγμή, το φώς στο πρόσωπο του Γιώργου ήταν τόσο πολύ που δεν φαινόταν.

Δείτε το βίντεο με την τελευταία πρόβα του Γιώργου:


ΩΡΑ. 17.01 Μόλις ξεκίνησε η πρόβα του Γιώργου Αλκαίου στο Τelenor Arena στο Όσλο. Ο Γιώργος επιμένει στα άσπρα.Φοράει άσπρο κολάν και άσπρη μακρυμάνικη μπλούζα. Αυτή τη φορά δεν φορούσε μαύρο σκουφάκι.

ΩΡΑ 14.30 Ο Γ. Αλκαίος κατέφθασε στο TELENOR Arena στο Όσλο για να κάνει την τρίτη του πρόβα. Αυτή τη φορά ανάμεσα στα πράγματα που πήρε μαζί του ήταν και τα ρούχα που θα φορέσει…

Ευδιάθετος, ο τραγουδιστής χαιρέτησε έναν – έναν όλους τους δημοσιογράφους που βρίσκονται στο Όσλο, ανάμεσα σε αυτούς και το TL!fe στο οποίο δήλωσε: «Είμαι αγχωμένος, ακούγοντας και τα προγνωστικά. Αλλά όλα θα πάνε καλά.

Όσο για τα ρούχα που θα φορέσει,δεν μας τα αποκαλύψε καθώς ήθελε να τα δούμε πάνω στην σκηνή αλλά όπως μας είπε θα είναι άσπρα. Εμείς πάντως, με το που ολοκληρωθεί η πρόβα θα σας ενημερώσουμε αμέσως…

Κατά την είσοδο του στο στάδιο, ο Γ. Αλκαίος αντιμετώπισε για πρώτη φορά και τα μέτρα ασφαλείας. Ο γνωστός τραγουδιστή αγχώθηκε καθώς δεν ήθελε να δείξει πριν την πρόβα το ρούχο του στις τηλεοπτικές κάμερες.


READ more