Η επιστολή της Πόλας Ρούπα: Τυχαία η σύλληψη Μαζιώτη

Σχεδόν δύο μήνες από την αιματηρή σύλληψη του αρχιτρομοκράτη Νίκου Μαζιώτη, η σύντροφός του και μητέρα του παιδιού, επίσης καταζητούμενη Πόλα Ρούπα κάνει την πρώτη της εμφάνιση μέσω επιστολής που δημοσιεύτηκε σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου.

Η καταζητούμενη Πόλα Ρούπα στην επιστολή της ξεκινάει κάνοντας αναφορά στη σύλληψη του συντρόφου της, Νίκου Μαζιώτη, ύστερα από λυσσαλέα, όπως την χαρακτηρίζει, καταδίωξη χαρακτηρίζοντας τους αστυνομικούς που τον συνέλαβαν, “σκυλιά του καθεστώτος”.
Φυσικά από τα πυρά της Πόλας Ρούπα δεν θα μπορούσαν να λείψουν και τα μέσα ενημέρωσης, τα οποία κατηγορεί πως παρουσίασαν τον Νίκο Μαζιώτη ως αδίστακτο πιστολέρο που πυροβολεί αδιακρίτως μέσα στον κόσμο, ενώ φτάνει στο σημείο να χαρακτηρίζει ψεύτες και υποκριτές τους δημοσιογράφους για τις αναφορές ότι ο Νίκος Μαζιώτης πυροβολούσε μέσα στον κόσμο.
Για τη σύλληψη του Νίκου Μαζιώτη σημειώνει πως είναι γελοιότητες ότι τον είχαν εντοπίσει από τις προηγούμενες ημέρες και αποδίδει το γεγονός όπως χαρακτηριστικά λέει: “σε μία ρουφιάνα και μία ατυχία”. Όπως αναφέρει στην επιστολή της όλο το προηγούμενο διάστημα από τη σύλληψη του Νίκου Μαζιώτη κινούνταν παντού, περνούσαν δίπλα από τους αστυνομικούς και εκείνοι δεν τους έβλεπαν.

Διάβασε ολόκληρη την επιστολή της, στο Newsit

Read More

And More