Η επιστροφή της Μαρίας Σταματέρη …

Αίσιο τέλος είχαν τελικά οι συζητήσεις της Μαρίας Σταματέρη με το Star… Η μέχρι πρότινος οικοδέσποινα του “Gala” έπεσε …θύμα της οικονομικής κρίσης και έτσι είδε φέτος τους υπευθύνους του καναλιού της Κάτω Κηφισιάς να αποφασίζουν πως το “Gala” κάπου εδώ έπρεπε να σταματήσει την πορεία του.

Η απόφαση αυτή φυσικά είχε σαν αποτέλεσμα να ξεκινήσουν ατελείωτες συζητήσεις ανάμεσα στην παρουσιάστρια και στο κανάλι για το ποιο θα έπρεπε να είναι το επόμενο βήμα της συνεργασίας τους .Ετσι μετά από τρεις περίπου μήνες, η νέα τηλεοπτική, χρυσή τομή βρέθηκε !

Οπως σας είχαμε γράψε πριν απο καιρό, όντως τελικά το Star πρότινε στην Μαρία να αναλάβει την παρουσίαση μίας εβδομαδιαίας εκπομπής , η οποία θα βασίζεται κυρίως σε βίντεο, σε πολλά βίντεο και συγκεκριμένα στα βίντεο των σημαντικότερων γεγονότων που πέρασαν από τους δέκτες μας τις τελευταίες επτά ημέρες, κάνοντας μία μίνι καλλιτεχνική , κοσμική, τηλεοπτική και όχι μόνο ανασκόπηση της εβδομάδας που πέρασε !

Ποιος είναι δε ο τίτλος της εκπομπής ; Μα ποιος άλλος θα μπορούσε να είναι εκτός από …”Επτά” ,ενώ η πρεμιέρα της έχει προγραμματιστεί για τις 21 του μήνα στις 18:50 μ.μ.

Τι ακριβώς ,όμως, είναι το “Επτά” σύμφωνα και με το επίσημο δελτίο τύπου του καναλιού ;

“…Είναι μια πολυθεματική εκπομπή,που θα προβάλλει κάθε εβδομάδα τα πιο σημαντικά καλλιτεχνικά γεγονότα, με αποκλειστικά ρεπορτάζ, αλλά και μια συνέντευξη με ένα από τα πρόσωπα της καλλιτεχνικής και γενικά της σόου μπιζ επικαιρότητας.
Η Μαρία Σταματέρη με το προσωπικό της στιλ παρουσιάζει όλα αυτά που θέλει να μάθει ο τηλεθεατής για αγαπημένα πρόσωπα από τον κόσμο της τηλεόρασης, του θεάτρου, του τραγουδιού και γενικά της show biz και να περάσει μια ώρα χωρίς σκέψεις και προβληματισμούς.
Το «Επτά» φιλοδοξεί να γίνει η αγαπημένη τηλεοπτική συνήθεια της Κυριακής !…”
Επιμέλεια: Μαρία Σταματέρη
Αρχισυντάκτης: Άρης Λιαπάτης
Σκηνοθεσία: Σάκης Σιάρκος
Υπεύθυνη καλεσμένων: Φίλια Ανδριοπούλου
Συντακτική ομάδα: Ιωάννα Βάσσου, Νάνσυ Νάσκου
Διεύθυνση παραγωγής: Τόνια Σαγιάκου
Οργάνωση παραγωγής: Μιχάλης Φλωριώτης

Read More

And More