Η επιστροφή του Αι-Λάκη και ο ταλαντούχος κύριος Χαικάλης !

Φο-βε-ρός, μο-να-δι-κός, α-νε-πα-νά-λη-πτος ήταν χθες ο Παύλος Χαικάλης στο “Αλ Τσαντίρι Νιουζ” ! Ο Παύλος Χαικάλης για ακόμα μία φορά μας απέδειξε χθες πως είναι ένας χαρισματικός ηθοποιός, πως είναι ένας μεγάλος ηθοποιός ! Η παρουασία του στο πρώτο “Τσαντίρι” της χρονιάς, σαν “γριά Μήτση” και πάλι μετά απο 18 ολόκληρα χρόνια, ήταν κάτι παραπάνω από απολαυστική.

Ο Λάκης Λαζόπουλος έχοντας στο πλευρό του ξανά τον Παύλο Χαικάλη, όπως εκείνο το βράδυ της 31ης Μαρτίου του 1992 που βγήκαν για πρώτη φορά στον αέρα οι “Δέκα Μικροί Μήτσοι” , κατάφερε να μας χαρίσει μαναδικές τηλεοπτικές στιγμές. Τηλεοπτικές στιγμές που χαίρεσαι να τις ζεις… Οσο για το κείμενο που… τους είχε γράψει ; Νομίζω πως ο δαιμόνιος Λάκης κέντησε και απ ΄αυτό φάνηκε με πόση λαχτάρα ήθελε τόσο καιρό, όντως να καταφέρουν να ξεπεραστούν οι όποιες διαφορές είχαν γεννηθεί ανάμεσα στους δύο καλλιτέχνες ,έτσι ώστε να μπορέσουν να ανανεώσουν το καλλιτεχνικό τους ραντεβού. Τα κείμενα του “γέρου” και της “γριάς” ήταν εμπνευσμένα, σε μία τηλεόραση που έχει ανάγκη την έμπνευση !

Τι να πρωτοθυμηθεί κανείς απο χθες… Το ότι η “γριά” ήταν μέλος των… “Πυρήνων της γριάς ;” ή ότι η οργάνωση επικοινωνεί και σχεδιάζει την δράση της μέσα απο το site “masela.com” ;

Ο… Αι-Λάκης χθες επέστρεψε και είχε πολλά κέφια ! Είχε κέφια και κατάφερε να μας χαρίσει ένα μοναδικό τηλεοπτικό ταξίδι, το οποίο μάλλον είναι περιττό να σας πω, πως τίναξε την μπάνκα της AGB στον αέρα ! Ναι, ο Αι-Λάκης το έκανε το θαύμα του και ανέστησε τις πεθαμένες στο prime-time τηλεθέασεις του Alpha !

Ετσι έχουμε και λέμε… Το “Τσαντίρι” από τις 9.00 μ.μ. μέχρι και τις 10.00 μ.μ. έκανε κατά μέσο όρο ποσοστό τηλεθέασης 44,2% στο σύνολο και 46,7% στα νεανικά κοινά .Από τις 10.00 μ.μ. μέχρι και τις 11.00 μ.μ. 42,9% στο σύνολο και 43,5% στα νεανικά κοινά !

Οσο για τον υπόλοιπο τηλεοπτικό ανταγωνισμό ; Αυτός πολύ απλά απο τις 9.00 μ.μ. μέχρι και τις 11.00 μ.μ. δεν υπήρχε !

Δες τα καλύτερα του Λάκη!

Read More

And More