Η επίθεση-ξέσπασμα της Ασης Μπήλιου στην “Ελένη”! Κάγκελο η παρουσιάστρια…

Ιδιαίτερος ντόρος προκλήθηκε το καλοκαίρι, όταν έγινε γνωστό πως η Αση Μπήλιου αποχωρεί από το καθημερινό, μεσημεριανό μαγκαζίνο του Alpha.

Πολλοί ήταν εκείνοι που έσπευσαν να πουν πως η γνωστή αστρολόγος τα “έσπασε” με την Ελένη Μενεγάκη, γι ΄αυτό και θέλησε να δώσει τέλος στη πολυετή συνεργασία τους.

Οι καλά γνωρίζοντες ,όμως, ήξεραν πως η Αση Μπήλιου ηταν σφόδρα ενοχλημένη με το κανάλι και όχι με την οικοδέσποινα της “Ελένης”. Μία δυσαρέσκεια η οποία… κορυφώθηκε, όταν ανάμεσα στα άλλα, αποφάσισαν οι υπεύθυνοι του Alpha, να ρίξουν αυλαία στην εβδομαδιαία εκομπή της “Star System”!

Η Αση ,λοιπόν, βρέθηκε σήμερα ως καλεσμένη πια στο πλατό της Ελένης κι εκεί τα πράγματα δεν άργησαν να πάρουν μία απρόοπτη και εντελώς… αμήχανη τροπή! Μία τροπή η οποία ήρθε για να επιβεβαιώσει με τον καλύτερο τρόπο τις πληροφορίες που ήθελαν την αστρολόγο να είναι έξαλλη με τους ιθύνοντες του καναλιού της Κάντζας.

Αφού ,λοιπόν,η Αση μπήκε, αγκάλιασε και φίλησε την Ελένη, μίλησαν, μας έκανε κι ένα… μπρίφινγκ για τα ζώδια και για το τι μας επιφυλάσσουν τ ΄άστρα μας και η μοίρα μας γενικότερα, πέρασε στην… αντεπίθεση.

Κλείνοντας η Ελένη την ρώτησε για το πότε θα ήθελε να την επισκεφθεί ξανά κι εκεί η Αση άστραψε και βρόντηξε! Προχώρησε σε φοβερό ξέσπασμα εναντίον του καναλιού, μιας και απ ΄ότι φάνηκε δεν είχε όρεξη να κρατήσει άλλο χαμηλούς τους τόνους…

«Θα ξανάρθω όποτε θες! Το λέω και δημόσια», ανταπάντησε στη πρόσκληση της Ελένης η Αση, ενώ η επίθεσή της ξεκίνησε μετά την φράση της παρουσιάστριας “μου λείπεις”!

“…Κι εμένα, αλλά είπαμε. Μερικά πράγματα Ελένη δεν τα διαπραγματεύομαι! Τοξότης τοξότης αλλά… την αξιοπρέπειά μου και την υπερηφάνεια μου συγγνώμη αλλά είναι πάνω από οτιδήποτε άλλο και επειδή αυτά θίχτηκαν δεν γίνεται να έχουμε άλλη σχέση. Όμως, it’s OK! Εγώ ευχαριστώ πάντα τους ανθρώπους, ακόμα και αυτούς που έφεραν στη ζωή μου δύσκολα, αυτούς που μπορεί να μη με εκτίμησαν, γιατί πάντα αυτοί είναι εκείνοι που με έσπρωξαν να πάω ένα βήμα μπροστά. Αυτοί που σε αγαπάνε και σε χαϊδεύουν, μπορεί να είναι ωραίο όλο αυτό αλλά δεν σε αφήνουν να πας πολύ μπροστά. Αυτοί που σου βάζουν δύσκολα και που μπορεί εκείνη τη στιγμή να τους θυμώνεις και μπορεί να έχεις εκείνη την ώρα και παράπονα, είναι αυτοί που σε πάνε παρακάτω…”

Αυτό θα πει… θερμό επεισόδιο!!!

Read More

And More