Η ερωμένη του Kutcher αποκάλυψε πως έκανε σεξ μαζί του!

Μπορεί η Demi Moore και ο Ashton Kutcher να κάνουν προσπάθειες επανασύνδεσης, αλλά η κρίση στο γάμο τους όλο και κορυφώνεται μετά το ροζ σκάνδαλο. Η συνέντευξη της 23χρονης Sara Leal σε γνωστό περιοδικό, όπου αποκάλυψε “καυτές” λεπτομέρειες για το βράδυ που πέρασε με τον Kutcher ήρθε να δυναμιτίσει το κλίμα.
Η πέτρα του σκανδάλου μίλησε ανοιχτά για το πάρτυ στο τζακούζι, αλλά και για την ερωτική νύχτα που πέρασε με τον γνωστό ηθοποιό την παραμονή της επετείου του με την Moore. Η Leal δήλωσε πως έκανε δυο φορές σεξ χωρίς προφυλάξεις με τον πρωταγωνιστή του “Two and a half man” και σημείωσε ότι ο Kutcher της είπε πως είχε χωρίσει με την Moore.

Η Sara ήταν στο ξενοδοχείο με τον Kutcher και διασκέδασε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες στη σουίτα του παρέα με φίλες της. Μόλις, οι υπόλοιπες κοπέλες έφυγαν οι δυο τους βρέθηκαν μόνοι και τότε εκείνος έμεινε γυμνός και τις έβγαλε τα ρούχα. “Ήρθε προς το μέρος μου και άρχισε να με φιλά. Έβγαλε την πετσέτα του και μετά τα ρούχα μου. Κάνεμε σεξ. Ήταν πολύ καλός. Δεν ήταν περίεργος ή διεστραμμένος”, περιέγραψε στο “Us magazine” η Sara.

Ακόμη, η ίδια ανέφερε ότι έκαναν και δεύτερη φορά σεξ και μάλιστα χωρίς προφυλάξεις, ενώ έμειναν για αρκετή ώρα μαζί και συζήτησαν για πολλά θέματα.

Όπως ήταν φυσικό, η αποκαλυπτική συνέντευξη της Sara αποτέλεσε ένα ακόμη “χτύπημα” στο γάμο της Moore. Η ίδια, πάντως, προσπαθεί να κρύψει τα συναισθήματά της για όσα έχουν συμβεί και να συνεχίσει κανονικά τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις.

Έτσι, φόρεσε τα καλά της και πόζαρε στο φωτογραφικό φακό για λογαριασμό της σχεδιάστριας Ann Taylor σε μια φωτογράφιση με παραμυθένιο και χειμωνιάτικο σκηνικό, που αποπνέει μια εικόνα ηρεμίας και ευτυχίας. Η φωτογράφηση θα δημοσιευτεί στο “Elle” και την “Vogue” Δεκεμβρίου.

Read More

And More