Η ερωτευμένη Ν. Καλογρίδη στο TLIFE: «Η ζωή είναι ένα πάρα πολύ ωραίο παιχνίδι»

Η παρουσία της ξεχώρισε πέρυσι μέσα από το Dancing with the stars! Η Νατάσα Καλογρίδη ήταν η πρώτη από τοςυ συμμετέχοντες που εξασφάλισε τον μεγαλύτερο βαθμό που ήταν το 9. Αυτό που την χαρακτηρίζει πάντα είναι το πάθος και ο αυθορμητισμός και αυτά τα δύο στοιχεία ήταν εκείνα που κέδισαν το κοινό…

Φέτος, το χορευτικό show δεν έγινε αλλά η ηθοποιός επέστρεψε στον ΑΝΤ1 μέσα από τη νέα σειρά «Το αμάρτημα της μητρός μου». Η ίδια νιώθει πολύ τυχερή όχι μόνο που δουλεύει αλλά κυρίως που βρίσκεται ανάμεσα σε τέτοιους συνεργάτες και φυσικά είναι πολύ χαρούμενη. Και ήταν εμφανές στην συνάντησή μας!

Η χαρά της όμως δεν οφείλεται μόνο στο νέο επαγγελματικό της ξεκίνημα αλλά και στο γεγονός ότι είναι ερωτευμένη. Όταν η Νατάσα ερωτεύεται αλλάζουν όλα γύρω της! Ανατρέπονται… Ακόμα και το ενδεχόμενο για ένα δεύτερο γάμο είναι ανοιχτό!

Από παλιά, είναι υπέρμαχος της φράσης ”τη ζωή πρέπει να την ζεις ακριβώς όπως την ονειρεύεσαι”. Η Νατάσα είναι εκ φύσεως αισιόδοξο άτομο, παιχνιδιάρα, ανατρεπτική και λίγο “φευγάτη”! Κάπως έτσι είναι και ο ρόλος της στη σειρά.

Όταν της ζητήσαμε να μας συστήσει την ηρωίδα που υποδύεται, είπε: «Η Τζένη είναι πολύ καλά. Έχει βρει το νόημα της ζωής! Και ποιο είναι αυτό κατά τη δική της άποψη; Ότι η ζωή δεν έχει κανένα λόγο να την παίρνεις σοβαρά. Η ζωή είναι ένα πάρα πολύ ωραίο παιχνίδι και πρέπει να είμαστε cool και να την απολαμβάνουμε και όχι να μπαίνουμε σε τριπάκια που μας βάζουν!»

Αυτό ισχύει και για την προσωπική ζωή της Νατάσας! Είναι από τους λίγους ανθρώπους που δεν την τρομάζουν όσα συμβαίνουν γύρω μας γιατί απλά τα βλέπει από την θετική τους πλευρά. Θεωρεί την κρίση μια ευκαιρία για να κινητοποιηθούμε κι εμείς και το μυαλό μας!

Έχει όμως άλλα κοινά στοιχεία με την Τζένη; «Όλοι οι άνθρωποι έχουμε τα πάντα μέσα μας“, εξηγεί στο TLIFE. Και συνεχίζει: “Ένας ηθοποιός από πού αντλεί άραγε για να δημιουργήσει ένα χαρακτήρα;»

Η Νατάσα πάντως, σίγουρα, αντλεί θετική ενέργεια και από τους συνεργάτες της. Το κλίμα που επικρατεί στα γυρίσματα της σειράς είναι κεφάτο και παιχνιδιάρικο και η ίδια παραδέχεται πως “ακόμα και τις πιο αντίξοες συνθήκες, που υπάρχει πιθανότητα να συμβούν σε όλες τις δουλείες, τις διαχειρίζονται ωραία…”

Η ομάδα έδεσε! Έχουν κάνει πηγαδάκια μεταξύ τους και παρόλο που έκτος γυρισμάτων, μέχρι τώρα, δεν είχαν ευκαιρίες να βρεθούν το κλίμα που επικρατεί είναι απίστευτο! «Μέχρι τώρα το πρόγραμμα ήταν αρκετά… όχι πιεστικό, ήμασταν φορτσάτοι και δεν είχαμε τον χρόνο. Κάνουμε όμως τόση παρέα στο γύρισμα, διότι καθόμαστε πολλές ώρες, που είναι σαν να βγαίνουμε έξω», τονίζει στο TLIFE η Νατάσα.

Για πολλούς, το καλό κλίμα στα γυρίσματα είναι και το συστατικό της επιτυχίας! «Δεν τα ξέρω τα συστατικά! Γιατί όπως και στη μαγειρική μπορείς να φτιάξεις το ωραιότερο φαγητό χωρίς να έχεις μια συνταγή. Το θέμα είναι τι σε εμπνέει και αν εμπνέεσαι από αυτό που είσαι , από αυτό που έχεις γύρω σου και από αυτό που κάνεις. Άρα δεν ξέρω αν είναι απαραίτητο συστατικό, πάντως σε εμάς υπάρχει», υποστηρίζει η ηθοποιός.

Εκείνη είναι σαν το κερασάκι στην τούρτα και η συζήτηση μαζί της μόνο απολυστική μπορεί χα χαρακτηριστεί. Δείχνει απόμακρη αλλά είναι αό τα άτομα που μπορείς να γελάσεις πολύ μαζί της. Παράλληλα, είναι μια κατασταλαγμένη γυναίκα που ξέρει τι θέλει από τη ζωή της!

Θυμίσου τι είχε πει στην Τατιάνα πριν από περίπου ένα χρόνο:

Read More

And More