Η εταιρεία John Galliano απολύει τον… John Galliano!

Μετά την απομάκρυνσή του από τον οίκο Dior, ο δημιουργός John Galliano, φαίνεται να χάνει και την εταιρεία που έφερε το όνομά του. Σύμφωνα με δημοσιεύματα στην Αμερική, τα οποία και επικαλούνται παρισινές πηγές το brand John Galliano, του οποίου το 91% των μετοχών ανήκουν φυσικά στον οίκο Dior “απολύει” τον ίδιο του τον… “πατέρα”!

O διάσημος σχεδιαστής απομακρύνθηκε σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πηγές και από την εταιρεία που είχε δημιουργηθεί και έφερε το όνομά του. Οι ιδιοκτήτες της εταιρείας δεν σκόπευαν σε καμία περίπτωση να κλείσουν την επιχείρηση ή ακόμη και να την πουλήσουν σε Κινέζους ή Ιταλούς επενδυτές που έδειχναν έντονο ενδιαφέρον τον τελευταίο καιρό. Από ότι φαίνεται μπορεί ο ίδιος ο σχεδιαστής να είναι πλέον ανεπιθύμητος στον οίκο, δεν συμβαίνει όμως το ίδιο και με το όνομά του.

Ο John Galliano είχε απομακρυνθεί από τον οίκο Dior την 1η Μαρτίου μετά από εμπλοκή του σε φραστικό επεισόδιο στην γαλλική πρωτεύουσα, όπου και φέρεται να χρησιμοποίησε αντισημιτικούς χαρακτηρισμούς.

Μάλιστα, μετά το φραστικό επεισόδιο που κόστισε στον βρετανό σχεδιαστή τη θέση στον οίκο Dior, κυκλοφόρησε και ένα video που τον δείχνει να αναφέρει καθαρά τη φράση “Αγαπώ τον Χίτλερ”! Δες το στιγμιότυπο παρακάτω.

Read More

And More