Η Εθνική μας αγαπημένη τίναξε την μπάνκα της τηλεθέασης στον αέρα !

Οταν λέμε όλοι, εννούμε όοοοοοολοι ! Ολοι οι Ελληνες χθες το βράδυ ήταν κολλημένοι στην ΕΤ1 και στο πανευρωπαικό ντέρμπι Ελλάδας – Γερμανίας !

Η αναμέτρηση της Εθνικής μας με την Εθνική Γερμανίας τίναξε – όπως ήταν κι αναμενόμενο άλλωστε – την μπάνκα της τηλεθέασης στον αέρα, σημειώνοντας απίστευτες κι όμως αληθινές επιδόσεις στους πίνακες τηλεθέασης.

Παρά το γεγονός ότι δεν καταφέραμε για δεύτερη φορά να αγγίξουμε το όνειρο, ο χθεσινός αγώνας χάρισε στην ΕΤ1, μαγικά ποσοστά τηλεθέασης, σπάζοντας το ένα ρεκόρ μετά το άλλο !

Ο μέσος όρος του χθεσινοβραδινού ματς έφτασε το 59,6%, ενώ στα ηλικιακά κοινά από 15 – 44 ετών άγγιξε το 69,4% ! Αξίζει δε να σας αναφέρω, πως περίπου στις 10:45 μ.μ., η τηλεθέαση στην ΕΤ1 έπιασε “κόκκινο” σημειώνοντας 63,8%, με αποτέλεσμα να βγάλει νοκ-αουτ όλα τα υπόλοιπα κανάλια -πλην του MEGA- τα οποία έφτασαν στο σημείο να χτυπούν… μονοψήφιες επιδόσεις στους πίνακες της AGB – Nielsen !

Λίγο αργότερα δε, τα “μηχανάκια” έγραψαν 64,1%, όταν η Γερμανία είχε -ακόμα ένα- εκρηκτικό τέταρτο, μέσα στο οποίο πέτυχε το τρία γκολ, που έγραψαν το 4-1.

Τέλος στο τέταρτο 11.00 με 11:15 π.μ. το κοινό 15-44 ετών χάρισε στο πρώτο κανάλι της κρατικής τηλεόρασης ποοστό μέχρι και… 74,5%!

Read More

And More