Η Ευαγγελία Αραβανή μπήκε στην κουζίνα – Δες τι έφτιαξε για τις κολλητές της! (pic)

Η Ευαγγελία Αραβανή είναι από τις πιο εντυπωσιακές παρουσίες της ελληνικής showbiz. Το αψεγάδιαστο πρόσωπο της και το καλογυμνασμένο κορμί την έχουν κατατάξει στα πιο επιτυχημένα μοντέλα της Ελλάδας, ενώ σε κάθε της εμφάνιση καταφέρνει να κλέβει τις εντυπώσεις.

Εκτός από τα επαγγελματικά της όμως, που πάνε πολύ καλά, και στα προσωπικά της διανύει την καλύτερη περίοδο της ζωής της, αφού η σχέση της με τον Νίκο Οικονομόπουλο καλά κρατεί. Οι δυο τους παραμένουν full in love, κόντρα στις φήμες χωρισμού, και σε κάθε τους κοινή έξοδο δείχνουν απόλυτα ταιριαστοί.

Η Ευαγγελία, όταν έχει ελεύθερο χρόνο, φροντίζει να τον αξιοποιεί κάνοντας πράγματα που αγαπά και την γεμίζουν. Ένα από αυτά είναι και η μαγειρική, στην οποία οι επιδόσεις της φαίνεται πώς είναι πολύ καλές. Χθες το απόγευμα, λοιπόν, η ξανθιά παρουσιάστρια μπήκε στην κουζίνα και έφτιαξε ένα λαχταριστό cheesecake για τις κολλητές της, τις οποίες υποδέχτηκε στο σπίτι της. Περήφανη για το αποτέλεσμα, φωτογράφησε το ταψί με το γλυκό και το δημοσίευσε στα Instastories της, σχολιάζοντας:  “Είστε έτοιμες;”

Δεν ξέρουμε για εσένα, αλλά εμάς μας έτρεξαν λίγο τα σάλια.

Read More

And More