Η Ευγενία Μανωλίδου και όλο το παρασκήνιο με τον ΑΝΤ1!

Η εκπομπή ”Ελλάδα έχεις ταλέντο” θα συνεχιστεί και φέτος από τον ANT1, αφού και πέρσι σημείωσε μεγάλη επιτυχία, γι’ αυτό και οι υπεύθυνοι του καναλιού φρόντισαν να ενημερώσουν τον παρουσιαστή, Χρήστο Φερεντίνο και τους κριτές, Ηλία Ψινάκη και Βαγγέλη Περρή.

Μία δήλωση του διευθυντή προγράμματος του MEGA, ότι η Ευγενία Μανωλίδου δεν πρόκειται να δεχτεί να επιστρέψει στον ANT1, είχε προκαλέσει φήμες ότι στο κανάλι του Αμαρουσίου αναζητούν την αντικαταστάτριά της για την εκπομπή ”Ελλάδα έχεις ταλέντο”.

Όπως έχουμε ήδη αναφέρει η Ευγενία Μανωλίδου θα είναι από την άνοιξη στον ΑΝΤ1.

Όπως αναφέρει και η εφημερίδα ”Espresso”, η παρουσιάστρια είχε ενημερώσει από το καλοκαίρι το κανάλι της Μεσογείων για τη δέσμευσή της με τον ANT1, ακόμα κι αν αυτό την αφήσει εκτός ”Master Chef”.

Πρόσωπα από το στενό περιβάλλον της Ευγενίας, υποστήριξαν ότι η ίδια δεν θέλει να είναι αφερέγγυα στην -προφορική- συμφωνία που είχε με τον ANT1 και φρόντισε να ενημερώσει εγκαίρως το MEGA. Μάλιστα, πριν από λίγες μέρες, συναντήθηκε με τον υπεύθυνο του ”Ελλάδα έχεις ταλέντο”, Γιώργο Λεβέντη, ο οποίος εξέφρασε την επιθυμία του, να είναι η Ευγενία στην κριτική επιτροπή.

Οι υπογραφές, για ακόμα μία φορά, δεν μπήκαν, αλλά δόθηκε μία επιπλέον προφορική δέσμευση κι από τις δύο πλευρές. Πάντως, όλα προχωρούν κανονικά και μέχρι το τέλος του μήνα η γνωστή παρουσιάστρια, θα είναι επίσημα στον ANT1.

Read More

And More