Η Ευγενία Νιάρχου περπάτησε στο catwalk του φαντασμαγορικού show της Μαίρης Κατράντζου! [pics,vid]

Μια σπουδαία εκδήλωση διεθνούς εμβέλειας, με αφορμή τα 30 χρόνια από την ίδρυση του Σωματείου «ΕΛΠΙΔΑ – Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο» πραγματοποιήθηκε, το απόγευμα της Πέμπτης, στον αρχαιολογικό χώρο του Ναού του Ποσειδώνα στο Σούνιο, από το Σωματείο «ΕΛΠΙΔΑ» και τη σχεδιάστρια μόδας Μαίρη Κατράντζου. Με φόντο τον επιβλητικό ναό του Ποσειδώνα, η διεθνούς φήμης σχεδιάστρια μάγεψε την Ελλάδα, σε μία από τις σημαντικότερες παρουσιάσεις της καριέρας της.

Πιο συγκεκριμένα, η Μαίρη Κατράντζου παρουσίασε μια επίδειξη Haute Couture που αντίστοιχη δεν έχει ζήσει το ελληνικό κοινό και έστειλε το μήνυμα του ελληνισμού, όπου γης, κάνοντάς μας περήφανους. Ανάμεσα στα μοντέλα, που περπάτησαν στην ξεχωριστή πασαρέλα που στήθηκε, περπάτησε και η Ευγενία Νιάρχου. Η κοσμοπολίτισσα εγγονή του αείμνηστου Σταύρου Νιάρχου τρέφει ιδιαίτερη αγάπη για την Μαίρη Κατράντζου και δεν είναι λίγες οι φορές που επιλέγει δημιουργία της για τις επίσημες εμφανίσεις της.

Άνθρωπος που αγαπά τη μόδα και με μια έμφυτη φινέτσα η Ευγενία Νιάρχου, που σχεδιάζει τη δική της προσωπική συλλογή κοσμημάτων, περπάτησε χθες στην λαμπερή επίδειξη και πραγματικά εντυπωσίασε, φορώντας μια μπλε τουαλέτα, η οποία θύμιζε έναν υπέροχο βραδινό ουρανό!

Δες φωτογραφίες και βίντεο:

Οι κυρίες Βαρδινογιάννη και Κατράντζου ενώνουν τις δυνάμεις τους προκειμένου να στηρίξουν τα παιδιά της «ΕΛΠΙΔΑΣ», καθώς όλα τα έσοδα από την εκδήλωση θα διατεθούν για τις ανάγκες της Ογκολογικής Μονάδας Παίδων «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη – ΕΛΠΙΔΑ», και συγκεκριμένα για την αναβάθμιση της Μονάδας σε Κέντρο Αριστείας μέσα από την αγορά νέων μηχανημάτων και μέσα από διεθνείς συνεργασίες όπως με το Dana Farber Cancer Institute του Πανεπιστημίου του Harvard.

Read More

And More